Petit Albet Negre Tinto, Penedés, Spanien

Vis stort billede
Petit Albet Negre Tinto, Penedés, Spanien

89,95 kr

Varens tilgængelighed

Afsendes om 1-2 hverdage
Petit Albet har en dejlig aroma af solbær, jordbær, ribs og tørrede krydderier. En frisk rødvin, med afrundede tanniner og silkeagtig tekstur. Et godt valg til f.eks. lyst kød, pastaretter eller bare til hygge. Vinen er lavet på druerne Cabernet Sauvignon, Tempranillo, Garnatxa og lidt Merlot. Druerne er håndhøstet og gæring varede 9 dage ved 23 grader og 10 dages maceraton. For at bevare den fantastiske aroma er vinen nænsomt filtreret.

Flere detaljer

Mere info
Vingården Albet i Noya stammer helt tilbage fra 1903 og var i 1972 den første vingård i Spanien til at omlægge alt arbejdet i marken til økologi. I dag ejer Albet i Noya hele 210 hektar, men kun 80 hektar er beplantet med vinstokke - de resterende 130 hektar består hovedsageligt af skov for at bevare en høj biodiversitet i området. Udover de 80 hektar vinmarker købes der samtidig lidt druer fra andre små økologiske vingårde i området, til markedets højeste priser for at opretholde den høje kvalitet.

I dag er flere af markerne omlagt til biodynamik, med forventning om at alle 80 hektar kan dyrkes på denne måde indenfor 10-12 år. Alle vine fra Albet i Noya er økologisk certificerede.
PRODUKTDETALJER
Reference

8437000043324

Land

Spanien

Alkoholprocent (% vol.)

13%

Indhold

75 cl

Område

Penedès

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

Cabernet Sauvignon, Tempranillo, Garnatxa, Merlot

Serveres ved

16-17 °C

Kvaliteter

Økologisk

Velegnet til

Pastaretter, lyst kød eller til hygge

Konservering

Indeholder sulfitter

Petit Albet Negre Tinto, Penedés, Spanien Albet i Noya