Perez Pascuas Viña Pedrosa Cepa Gavilán, Spanien

Vis stort billede Tilføj
Perez Pascuas Viña Pedrosa Cepa Gavilán, Spanien

169,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Bouqueten indeholde tydelige aromaer af frisk frugt, der understreges af noter af cedertræ og lakrids samt et elegant mineralsk præg. I munden er smagen kraftig og kompleks, med en særdeles lang eftersmag. Vinen bør drikkes inden for 6-8 år efter høståret.

Flere detaljer

Mere info
Denne rødvin er fremstillet på 100 % Tinta del País-druer (den lokale Tempranillo-variant), der er lagret i 12 måneder i nye franske og amerikanske egetræsfade. Dette har givet en overdådig vin med en dyb, rubinrød farve.

Det rolige område Pedrosa de Duero er blevet synonymt med brødrene Perez Pascuas, der siden 1980 har haft det ambitiøse projekt at fremstille en af Spaniens bedste vine og skabe en niche for denne på det internationale marked. Hårdt arbejde og intens hengivenhed har ført vinhuset til, hvor det er i dag, med 135 hektar vinmarker, der efter lagring tappes på 500.000 flasker om året. Den begrænsede produktion tillader, at Bodegas Hnos. Perez Pascuas kan gennemføre en striks kontrol med hele fremstillingsprocessen, og dermed sikre en konsekvent høj kvalitet, der har opnået anerkendelse verden over. Området ligger omtrent 800 meter over havets overflade, hvilket giver perfekte dyrkningsforhold for druen Tempranillo samt Cabernet Sauvignon, der udgør en mindre del af markerne.
PRODUKTDETALJER
Reference

8420523219659

Land

Spanien

Alkoholprocent (% vol.)

14%

Indhold

75 cl

Område

Ribera del Duero, Castilla y León

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

100% Tinta del País (Tempranillo)

Konservering

Indeholder sulfitter

Perez Pascuas Viña Pedrosa Cepa Gavilán, Spanien