Negroamaro IlNobile IGT, 3 ltr. Italien

Vis stort billede Tilføj
Negroamaro IlNobile IGT, 3 ltr. Italien

355,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Farven er intens rubinrød. Duften er intens frugtrig og krydret med noter af modne røde bær. Smagen er ligeledes uhyre frugtrig, kraftfuld men samtidig meget blid. Derudover byder den på pæn fylde med lang delikat eftersmag. Opbevares vinen korrekt har den op til 5 leveår foran sig. En dekatering ca. 1 time før forbrug vil øge intensiteten i oplevelsen.

Flere detaljer

Mere info
Druerne høstes i september i området omkring byen Brindisi. Høstudbyttet er 80 hl/ha. Vinen, som er 100% lavet på Negroamaro-druen lagrer ca. 6 måneder på ståltanke  og efterfølgende ca. 4 mdr. på barriquesfade for sluttelig at lagre min. 6 mdr. på flaske, førend den er klar til salg.

Vine fra dette fremadstormende vin-cooperativ i Regionen Puglia, har efterhånden fået rigitg mange danske venner. Med Giuseppe og Vito som fælles ledelse har Mediterranea allerede vist fremragende resultater, som fortolker af vine lavet på de for området 2 vigtige lokale blå druer: Negroamaro og Primitivo. Vingården byder en bred vifte af 20 forskellige vine. Mediterranea fremstår i dag som en vinproducent, hvor pris/kvalitets ratio er enestående i kundefavør. Den stadige søgen efter at optimere kvaliteten, bekræftes af, at der kontinuerligt investeres i nyt hardware til kælderarbejdet samt indførslen af barriquesfade, der behandles med omhu og respekt i relation til de lokale druetyper.

Ikke mindst den omhyggelige selektion af producenter og druemateriale samt den hårde styring heraf understreger Mediterranea’s rolle som en af regionens store vinfortolkere. Senest dokumenteret ved, at Mediterranea på den store anerkendte Berliner-messe i november 2011 modtog henholdsvis guldmedalje for den Negroamaro-baserede ”IlNobile/PrimoNobile” 2010 og sølvmedalje for ”Don Vito Prestige” 2010. ”Don Vito Prestige” 2010 har desuden i vinbibelen ”Gambero Rosso”-2013-udgaven modtaget endog meget anerkendende 2 vinglas. En uhyre sjælden anerkendelse for en så prisattraktiv vin.
PRODUKTDETALJER
Reference

8028994000648

Land

Italien

Alkoholprocent (% vol.)

14%

Indhold

300 cl

Område

Puglia

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

Negroamaro

Serveres ved

18 °C

Anmeldelser

2 glas Gambero Rosso 2013

Velegnet til

Pizza, hvidt kød, kalvekød, krydrede kogereretter og modne oste og hygge.

Konservering

Indeholder sulfitter

Negroamaro IlNobile IGT, 3 ltr. Italien Mediterranea