Nebbiolo d'Alba DOC, Magnum, Italien

Vis stort billede Tilføj
Nebbiolo d'Alba DOC, Magnum, Italien

159,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Farven er rubinrød med orangeræøde nuancer. Duften er delikat og kompleks med noter fra røde bær til roser/viol. Smagen er perfekt afbalanceret mellem frugt, medium krop samt let tanninbid.

Flere detaljer

Mere info

Efter macerering på ca. 10 dage og alkoholisk gæring efterfulgt af malolaktisk overføres ca halvdelen af vinen til store egefade og resten til stålfade, hvor den modner i ca. 6 md. Herefter aftappes og modner på flaske min. 6 md. frigivelse til salg.

Stort veldrevet kooperativ, der etableredes i 1901 og blev reorganiseret i 1959. I dag er der 175 medlemmer, der i alt dyrker vin fra vinstokke på 235 ha jord. Fra dette cooperativ møder vi hele viften af hvad Piemonte, som vinregion er blevet så kendt og berømt for: Bløde Barberavine til med agressive Barolo og Barbaresco. På de hvide finder vi også den brede palette: sprøde Arneis til fine og delikate Favorita.

Der investeres kontinuerligt i hardware i vinkælderen, således man altid er i forreste række mht. at have det bedste grundlag for at producere vine af bedste kvalitet. Herudover byder Cantina del Nebbiolo på en pris/kvalitets ratio, der klart er i forbrugerens favør. Fremdriften ses også i, at der efterhånden høstes flere og flere anerkendelser ude i den store vinverden af Ratings. Senest topkarakteren 3 hjerter hos tyske Merum for enkeltmarks-Barbaresco'en Meruzzano.

PRODUKTDETALJER
Reference

8014384000145

Land

Italien

Alkoholprocent (% vol.)

13,5%

Indhold

150 cl

Område

Piemonte

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

Nebbiolo

Serveres ved

18 °C

Velegnet til

Charcuteri, stegt som grillet kød - fra svine- til oksekød.

Konservering

Indeholder sulfitter

Nebbiolo d'Alba DOC, Magnum, Italien Cantina del Nebbiolo