Nebbiolo d'Alba, Cadia, Italien

Reduced price!
Vis stort billede
Nebbiolo d'Alba, Cadia, Italien

99,95 kr

137,95 kr

-38,00 kr

Varens tilgængelighed

Afsendes om 4-7 hverdage

Farven er rød med orange nuancer. - Duften er eksplosiv og kompleks med noter af blomme, tobak og mørke bær. Disse delikate duftindtryk gentager sig i smagen, som desuden er uhyre harmonisk med syre og krop. Desuden opleves en perfekt harmoni mellem Nebbiolo-druens tanniner og de søde tanniner fra fadlagringen med supplement af noter af vanille.

Flere detaljer

Mere info

Azienda Agricola Cadia er et lille familiedrevet vinhus, som ligger gemt inde bag egne vinmarker i et idyllisk område. Vinhuset producerer kun det vin familiens fire sæt hænder kan klare, og der er derfor tale om vinproduktion med meget stor omhu og kærlighed. I 1913 etablerede bedstefaderen Vingården Cadia i Verduno, Piemonte. - Navnet Cadia stammer fra den navngivne skråning af samme navn, som ligger bakkerne "Monvigliero". - I dag styres vinmarkerne af sønnen Giovanni, mens kælderarbejde, salg og administration forestås af Giovanni's barnebarn Bruno,som i dag er ejer af vingården. Bruno's hustru, Mariella hjælper med salg og administration; medens Bruno's bror Piero fungerer som konsulterende ønolog.

Til daglig er Piero Chef-ønolog af det store velrenomerede cooperativ Cantina del Nebbiolo. Cadia råder over 12 ha vinmarker, hvorfra produceres de kendte Piemonte-vine bl.a.: Barolo, Nebbiolo d'Alba og Barbera d'Alba. Vinene fra Cadia kendetegnes ved ekstrem høj kvalitet, grundlagt ved til stadighed at holde høstudbyttet nede på Barolo-niveau (ca 50 hl/ha) for ALLE produkter. Herudover rundes produktion af med et gedigent kælderarbejde. Der produceres kun knap 100.000 flasker vin om året, men hvor ALLE er super hvad angår forholdet mellem pris og kvalitet.

PRODUKTDETALJER
Reference

8051418410082

Land

Italien

Alkoholprocent (% vol.)

15%

Indhold

75 cl

Område

Piemonte

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

100% Nebbiolo

Serveres ved

18 °C

Velegnet til

Simre-retter, oksekød og ost.

Konservering

Indeholder sulfitter

Nebbiolo d'Alba, Cadia, Italien Cadia