Muga Reserva, Rioja, Spanien

Vis stort billede Tilføj
Muga Reserva, Rioja, Spanien

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Denne rødvin på tre slags druer fra Rioja-distriktet har en smuk rubinfarve. Aromaen er kompleks, bestående af både kaffe, vanilje, røde bær og ristede egetræsnoter, mens især frugten kommer til udtryk i smagen, hvor bløde tanniner og et afstemt syreniveau giver en rund struktur, der følges af en varm og peberagtig finish.

Flere detaljer

Mere info

Smagen gør denne vin ideel til retter med lam eller mild ost samt til intense pastaretter. Spanske Bodegas Muga blev grundlagt i 1932 af Isaac Muga Martínez. Vinkælderen ligger i dag i et smukt gammelt hus i Estación-kvarteret, som er placeret i hjertet af vinområdet Haro. Isaacs sønner overtog senere ledelsen af familiefirmaet, som i dag ledes af deres sønner Manu, Jorge, Juan og Isaac Muga.

Muga laver vin via traditioner fra den klassiske skole i Rioja: udblødning og gæring i træpersekarrene, langsom dekantering vinteren over, traditionel filtrering af bundfald, og klaring af vinen med friske æggehvider. En klar fremtidsvision kombineres med traditionelle produktionsmetoder. Muga fremstiller selv de tønner og fade af amerikansk og fransk eg, som bruges i produktionen af de fantastiske vine.

PRODUKTDETALJER
Reference

8414542100067

Land

Spanien

Alkoholprocent (% vol.)

13,5%

Indhold

75 cl

Område

Rioja

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

70% Tempranillo, 20% Garnacha, 10% Mazuelo/Graciano

Anmeldelser

91+ point - Wine Advocate/Luis Gutierrez

Velegnet til

Smagen gør denne vin ideel til retter med lam eller mild ost samt til intense pastaretter.

Konservering

Indeholder sulfitter

Muga Reserva, Rioja, Spanien Bodegas Muga