Mt. Langi ”The Hollows” Shiraz, Australien

Reduced price!
Vis stort billede
Mt. Langi ”The Hollows” Shiraz, Australien, 2012

89,95 kr

149,95 kr

-60,00 kr

Varens tilgængelighed

Afsendes om 4-7 hverdage

Druerne kommer fra Hollows nordlige skråninger i Mount Langi Ghiran og det er netop beliggenheden som er med til at danne hele grundstammen i denne vin. I glasset optræder farven mørk med et lilla skær. Aroma af blåbær, modne kirsebær, brombær samt chokolade med et strejf af en række livlige krydderier. Saftig, blød og næsten silkeagtig struktur med noter af kokos og sort pepper, som er med til at opfylde forventningerne til en vin fra Grampians kølige klima.

Flere detaljer

Mere info

Serveringsforslag: Perfekt til grillet okse, lam og kalvekød. Vi anbefaler at servere vinen ved ca. 16 °C. Vinen kan gemmes op til 10 år fra høståret.

Yering Station blev, med sin placering i hjertet af Yarra Valley, den første vingård i Victoria. De første vinstokke blev plantet i området, hvor der ikke tidligere havde været dyrket vin, i 1838. Rathbone-familien købte denne historiske vinejendom i 1996, som markerede starten på en ny æra med opførelsen af en højteknologisk vingård samt prisbelønnede vinturistmål. 

Gården strækker sig over 270 ha, som er fordelt på 4 parceller. De primære druer er Pinot Noir og Chardonnay, men også andre druer som Shiraz, Cabernet og Sauvignon Blanc findes på vingårdens jord. Den familieejede vingård Yering Station er blevet anerkendt for sit store engagement i fremstillingen af vin i topklasse. 

Yearing Station blev i 2009 kåret til Turisme Awards Hall of Fame for at være det bedste turisme vineri. Gården er kendt for at skabe prisbelønnede vine af den fineste kvalitet, og modtog i 2004 den prestigefyldte titel "Winemakers of the Year" ved International Wine and Spirit Competition i London.

PRODUKTDETALJER
Reference

9316563000182

Land

Australien

Alkoholprocent (% vol.)

14%

Indhold

75 cl

Område

Grampians

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

100% Shiraz

Serveres ved

16 °C

Velegnet til

Grillet okse, lam samt kalvekød

Konservering

Indeholder sulfitter

Mt. Langi ”The Hollows” Shiraz, Australien