Mouton Noir Pinot Noir Oregogne - Willamette Valley, USA, 2012

Vis stort billede
Mouton Noir Pinot Noir Oregogne - Willamette Valley, USA, 2012

399,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Fantastisk aroma fyldt med bl.a. kirsebær, hindbær, sous bois og en snert af vanilje. Smagen er silkeblød og elegant med en klassisk let sødlig Oregon frugt og pakket med hindbær, rabarber og trøffel i eftersmagen.

Pinot Noir fra Zean Crown og Roserock markerne er beliggende i Eola-Amity Hills og skal ses som en Oregon hyldest til en af verdens mest fornemme vinregioner - Bourgogne. 40% hele drueklaser, gæret på det naturlige gær og lagret 14 måneder i franske egetræsfade, ca. 25 % nye. Vinen er ikke filtreret.

En Pinot Noir til grillet eller stegt kød, gerne rødt oksekød. Vi anbefaler at servere vinen ved 14-15 grader. Desværre er mængderne af denne vin meget små og kun 180 flasker rammer Danmark.

Flere detaljer

Mere info
Mouton Noir er startet i 2007 af André Hueston Mack, tidligere chefsommelier på The French Laundry i Californien og siden Per Se i New York. Det startede som et lille garageprojekt, der skulle forsyne små restauranter i New York med unikke vine fra Oregon. Mouton Noir drives som negociant, hvor André Hueston Mack køber druer fra små vinbønder i Oregon, som han har lært at kende gennem sine år som sommelier, hvor han konstant jagtede små unikke vine fra hele verden.

I Europa har vinene indtil videre kun været tilgængelige på MonVinic i Barcelona, men nu kommer vinene til Danmark. Mouton Noir er også et livsstilsprojekt inspireret af bl.a. skateboarding, punk og hip hop, hvilket ses tydeligt i vinenes navne og etiketter.
PRODUKTDETALJER
Reference

571058000149

Land

USA

Alkoholprocent (% vol.)

14,2%

Indhold

75 cl

Område

Willamette Valley, Oregon

Årgang

2012

Druesorter

100% Pinot Noir

Serveres ved

14-15 °C

Velegnet til

Grillet eller stegt kød, f.eks. rødt oksekød

Konservering

Indeholder sulfitter

Mouton Noir Pinot Noir Oregogne - Willamette Valley, USA, 2012 Mouton Noir Wines