Morellino di Scansano DOCG, Italien

Vis stort billede Tilføj
Morellino di Scansano DOCG, Italien, 2013

74,95 kr

Varens tilgængelighed

Afsendes om 1-2 hverdage

Farven er rubinrød. Duften er kompleks, frugtrig med noter af skovens bær. Smagen er frisk, frugtrig, medium fyldig med blide tanniner. Lang vedvarende eftersmag.

Flere detaljer

Mere info

Høst foregår i september. De manuelt selekterede druerklaser presses blidt. Vinmosten macerer på druekvaset 12-14 dage for udtræk af hhv. farvestof samt duft- og smagskomponenter. Gæringen styres i temperaturregulerede ståltanke. Efter Gæring og 2. gæring (malolaktisk) overføres vinen til nyt stålfad, hvor den modner i ca. 4 md, hvorefter den aftappes og modner på flaske inden den må frigives til salg fra 1/3 året efter høståret.

Vingården ”Aia Vecchia” er Bolgheri - Toscana’s nye Grande stelle. Det er i dag 2. og 3. generation af Pellegrini-familien, der ejer og driver dette super vinhus. Siden lanceringen af den første vin ”Lagone” i 1998 har man år efter år høstet internationalt anerkendte præmier og anerkendelser som få. Ikke mindst topprodukterne Bolgheri Superiore DOC ”SorUgo” er sammen med ”Lagone” super-kvalitet til unikke priser. ”Lagone” som ”BEST BUY” og ”SorUgo” som seriøs konkurrent til kultvinene: ”Solaia” og Sassicaia” (dvs. opnår international rating - årgang efter årgang - på samme niveau som disse) med den markante forskel, at når du betaler for 1 fl. ”Solaia”/”Sassicaia” kan du for samme pris erhverve 6 fl. ”SorUgo”og endda  i en eksklusiv trækasse.

PRODUKTDETALJER
Reference

8032749634002

Land

Italien

Alkoholprocent (% vol.)

13,5%

Indhold

75 cl

Område

Toscana

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

100% Sangiovese

Serveres ved

16-18 °C

Velegnet til

Fjerkræ, kanin, svinekød

Konservering

Indeholder sulfitter

Morellino di Scansano DOCG, Italien Aia Vecchia