Morandé Pionero Merlot, Rapel Valley, Chile

Vis stort billede Tilføj
Morandé Pionero Merlot, Rapel Valley, Chile

59,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Morandé Pionero Merlot er flot rød/violet vin med en anelse lilla farve. Vinens aroma leder tankerne hen på diverse skovbær, lette krydderier, vilde urter og frisk savsmuld. Den frugt rige smag føles spændende i munden, kombineret med en perfekt smag af vanilje og chokolade. Det er en vin med en fyldig krop, blød og behagelig og med en lang dejlig eftersmag.

Flere detaljer

Mere info
Morandé Pionero Merlot egner sig rigtig godt til de italienske pastaretter, gryderetter. lam, svinekød og lyst kød. Har lidt bundfald, da vin er ufiltret. Serveringstemperatur: 16-18 grader.

Morandè blev grundlagt i 1996 af Pablo Morandè sammen med pionerer fra Casablanca dalen i det nordlige Chile.Netop Casablanca dalen er perfekt til disse "rene" vine, hvor den tætte forbindelse med havet giver en lavere temperatur end i de klassiske distrikter i Chile. Men også teknik og ny forskning spiller en stor rolle i Morandès vine, som i dag har vinmarker spredt over næsten hele Chile. Maipo, Rapel og Maule Valley er nogle af de klassiske vindistrikter hvor Morandè virkelig har vist potentialet i alle deres 5 forskellige niveauer.Morandè er endnu en gang udnævnt som "Winery of the Year 2010" af det prestigefyldte Amerikanske Magasin - Wine & Spirits - og er dermed iblandt verdens top 100 vingårde. Dette er fjerde gang. De er tidligere udnævnt i 2002, 2007 og 2008.
PRODUKTDETALJER
Reference

7804449104021

Land

Chile

Alkoholprocent (% vol.)

14%

Indhold

75 cl

Område

Rapel Valley

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

Merlot

Serveres ved

16-18 °C

Velegnet til

Italienske pastaretter, gryderetter. lam, svinekød og lyst kød.

Konservering

Indeholder sulfitter

Morandé Pionero Merlot, Rapel Valley, Chile Morandé