Morandé Pionero Carmenère, Maipo Valley, Chile

Vis stort billede
Morandé Pionero Carmenère, Maipo Valley, Chile

54,95 kr

Varens tilgængelighed

Afsendes om 1-2 hverdage
En vin der er flot mørkerød og violet i farven. Aromaerne minder en om mørke bær som solbær og kirsebær samt friske krydderurter. I smagen er fyldige modne og mørke bær med hint af jordbær. Den føles blød og cremet i munden, med en fyldig krop med lav garvesyre. En meget venlig og anvendelige vin. Passer godt til ost, pizza, pasta, kylling, grill samt oksekød. En perfekt vin frokostbuffet. Serverings temperatur 16° til 18° C.

Flere detaljer

Mere info
MORANDÉ - er endnu en gang udnævnt som "Winery of the Year 2010" af det prestigefyldte Amerikanske Magasin - Wine & Spirits - og er dermed iblandt Verdens Top 100 Vingårde. Dette er fjerde gang, de tidligere gange var i 2002, 2007 og 2008.

MORANDÈ blev grundlag i 1996 af Pablo Morandé sammen med pionerer fra Casablanca-dalen i det nordlige Chile. Netop Casablancadalen er perfekt til disse rene vine, hvor den tætte forbindelse med havet giver en lavere temperatur end i de klassiske distrikter i Chile.

Men også teknik og ny forskning spiller en stor rolle i MORANDÈs vine, som i dag har vinmarker spredt over næsten hele Chile. Maipo, Rapel og Maule Valley er nogle at de klassiske vindistrikter hvor MORANDÈ virkelig har vist potentialet i alle deres 5 forskellige niveauer.
PRODUKTDETALJER
Reference

7804449000590

Land

Chile

Alkoholprocent (% vol.)

13,5%

Indhold

75 cl

Område

Maipo Valley

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

Carmenére

Serveres ved

16-18 °C

Velegnet til

Ost, pizza, pasta, kylling, grill samt oksekød.

Konservering

Indeholder sulfitter

Morandé Pionero Carmenère, Maipo Valley, Chile Morandé