Morandé Edicion Limitada Carmenere, Chile

Vis stort billede
Morandé Edicion Limitada Carmenere, Chile

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Afsendes om 1-2 hverdage

Sidste varer på lager.

Dens intense røde farve er tæt og dyb, mens den indeholder aroma af sorte frugter der er krydret med vanilje, peber og mandler. Når det kombineres giver det en god frisk intensitet der efterfølges af sorte kirsebær og krydderier. Vinen har samtidig en lang fyldig eftersmag.

Flere detaljer

Mere info
Vinen har masser af fyldighed da den er fed, kraftig og saftfuld. Den er produceret i små mængder fra de bedste vinmarker hvilket giver vinen med den unikke karakter en vis elegance.

Morandè blev grundlagt i 1996 af Pablo Morandè sammen med pionerer fra Casablanca dalen i det nordlige Chile.Netop Casablanca dalen er perfekt til disse "rene" vine, hvor den tætte forbindelse med havet giver en lavere temperatur end i de klassiske distrikter i Chile.Men også teknik og ny forskning spiller en stor rolle i Morandès vine, som i dag har vinmarker spredt over næsten hele Chile. Maipo, Rapel og Maule Valley er nogle af de klassiske vindistrikter hvor Morandè virkelig har vist potentialet i alle deres 5 forskellige niveauer.Morandè er endnu en gang udnævnt som "Winery of the Year 2010" af det prestigefyldte Amerikanske Magasin - Wine & Spirits - og er dermed iblandt verdens top 100 vingårde. Dette er fjerde gang. De er tidligere udnævnt i 2002, 2007 og 2008.
PRODUKTDETALJER
Reference

7804449114259

Land

Chile

Alkoholprocent (% vol.)

14,8%

Område

Maipo Valley

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

100% Carménère

Velegnet til

Vinen er perfekt til kraftige pastaretter, store bøffer, unge cremede oste og grillet rødt kød.

Konservering

Indeholder sulfitter

Morandé Edicion Limitada Carmenere, Chile Morandé