Morandé Reserva Carmenère, Maipo Valley, Chile

Vis stort billede
Morandé Reserva Carmenère, Maipo Valley, Chile

79,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
En kraftig og elegant vin - den bedste Carmenere de har lavet til dato. En vin med intens lilla og violette toner. I bouqueten er der lidt eg, med et strejf af peber og kirsebær, vanilje samt krydderier. I smagen er det en frisk, kraftig men silkeblød vin, der er rig på frugt, og et hint af tobak i eftersmagen. En vin der er god til and, vildt, oksekød, pasta, samt medium stærke oste. Bør serveres ved 16-18 grader.

Flere detaljer

Mere info
MORANDÉ - er endnu en gang udnævnt som "Winery of the Year 2010" af det prestigefyldte Amerikanske Magasin - Wine & Spirits - og er dermed iblandt Verdens Top 100 Vingårde. Dette er fjerde gang, de tidligere gange var i 2002, 2007 og 2008.

MORANDÈ blev grundlag i 1996 af Pablo Morandé sammen med pionerer fra Casablanca-dalen i det nordlige Chile. Netop Casablancadalen er perfekt til disse rene vine, hvor den tætte forbindelse med havet giver en lavere temperatur end i de klassiske distrikter i Chile.

Men også teknik og ny forskning spiller en stor rolle i MORANDÈs vine, som i dag har vinmarker spredt over næsten hele Chile. Maipo, Rapel og Maule Valley er nogle at de klassiske vindistrikter hvor MORANDÈ virkelig har vist potentialet i alle deres 5 forskellige niveauer.
PRODUKTDETALJER
Reference

7804449114570

Land

Chile

Alkoholprocent (% vol.)

14%

Indhold

75 cl

Område

Maipo Valley

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

Carmenère

Serveres ved

16-18 °C

Velegnet til

And, vildt, oksekød, pasta, samt medium stærke oste.

Konservering

Indeholder sulfitter

Morandé Reserva Carmenère, Maipo Valley, Chile Morandé