Morandé Reserva Cabernet Sauvignon, Maipo Valley, Chile

Vis stort billede
Morandé Reserva Cabernet Sauvignon, Maipo Valley, Chile

69,95 kr

Varens tilgængelighed

Afsendes om 4-7 hverdage
Morandé Reserva Cabernet Sauvignon er en intens, rød/violet rødvin med et glimt af rubinrød i farven. Den tilbyder en elegant aroma af bærfrugt, blomme, vanilje og kirsebær. Den er virkelig smagfuld med masser af frugt, krydderi, chokolade og karamel. Den har god fylde og en lang eftersmag med flotte taniner. Vinen egner sig perfekt til alle former for ost, rødt kød og krydret pasta retter. Vinen bør serveres ved 16-18 grader.

Flere detaljer

Mere info
MORANDÉ - er endnu en gang udnævnt som "Winery of the Year 2010" af det prestigefyldte Amerikanske Magasin - Wine & Spirits - og er dermed iblandt Verdens Top 100 Vingårde. Dette er fjerde gang, de tidligere gange var i 2002, 2007 og 2008.

MORANDÈ blev grundlag i 1996 af Pablo Morandé sammen med pionerer fra Casablanca-dalen i det nordlige Chile. Netop Casablancadalen er perfekt til disse rene vine, hvor den tætte forbindelse med havet giver en lavere temperatur end i de klassiske distrikter i Chile.

Men også teknik og ny forskning spiller en stor rolle i MORANDÈs vine, som i dag har vinmarker spredt over næsten hele Chile. Maipo, Rapel og Maule Valley er nogle at de klassiske vindistrikter hvor MORANDÈ virkelig har vist potentialet i alle deres 5 forskellige niveauer.
PRODUKTDETALJER
Reference

7804449103017

Land

Chile

Alkoholprocent (% vol.)

14%

Indhold

75 cl

Område

Maipo Valley

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

Cabernet Sauvignon

Serveres ved

16-18 °C

Anmeldelser

Andre årgange: Sølvmedalje - International Wine & Spirit Competition, 2009. "Best Buy" - Wine & Spirits, 2010. 88 Points - Descorchados, 2009.

Velegnet til

Perfekt til alle former for ost, rødt kød og krydret pasta retter.

Konservering

Indeholder sulfitter

Morandé Reserva Cabernet Sauvignon, Maipo Valley, Chile Morandé