Montecorno - Rebo IGT, Italien

Vis stort billede Tilføj
Montecorno - Rebo IGT, Italien

195,95 kr

Varens tilgængelighed

Afsendes om 1-2 hverdage
Farven er intens rød. Duften indtagende med noter af skovens røde bær, vanilje og blomme. Smagen er fyldig, kompleks med et delikat tanninbid - frugtnoterne fra duften gentager sig. Lang vedholdende eftersmag.

Flere detaljer

Mere info
Der høstes i september. De manuelt selekterede druer presses blidt. Herefter igangsættes gæring i temperaturregulerede ståltanke. Efter gæring og malolaktisk gæring overføres vinen til barriques-fade. Her modnes den i 18-24 måneder, hvorefter den aftappes og lagrer minimum 12 md på flaske førend frigivelse til salg.

Huset Avanzi er en af Italiens absolut førende producenter af Rosé-vine. De hædres hvert år med et hav af præmier for de kvalitative formåen. Siden 1931 har Familien Avanzi dyrket vin fra markerne omkring byerne Sirmione, Manerba og Polpenazze. Vi befinder os på Gardasøens vestbred. I dag er det 3. Generation, der driver vingården. Der dyrkes vin på godt 50 ha, men derudover er der en stor produktion af olivenolie samt man etablerede for ca. 10 år siden et Birreria til ølproduktion. Ud over Rosé-vinene produceres en lang række røde vine samt ikke mindst sprøde og delikate mousserende vine. I starten af årtusindeskiftet investerede Avanzi-familien i 10 ha jord midt i Franciarcorta DOCG-zonen (i Passirano) for at kunne indfri ambitionen om at tilbyde noget af det mest sublime indenfor mousserende vine. Siden 2009 har vingården "Romantica" således været opført klar til produktion af high-class mousserende vin. Frugterne af denne investering debuterede i december 2012, hvor Franciacorta Brut DOCG "Romantica" blev frigivet. Denne har allerede fulgt trop på præmiesiden, da den i maj 2013 har vundet både Decanter Award samt sølvmedalje ved verdens konkurrencen i Bruxelles. Brut-udgaven ultimo juni 2013 fulgt op med en Satèn-udgave (blanc de blanc ved kun 4,5 atm. tryk).
PRODUKTDETALJER
Reference

8014654000202

Land

Italien

Alkoholprocent (% vol.)

14%

Indhold

75 cl

Område

Lombardia

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

Rebo (krydsning mellem Merlot og Marzemino)

Serveres ved

18 °C

Velegnet til

Rødt kød, steakt grillet og stegt samt vildt.

Konservering

Indeholder sulfitter

Montecorno - Rebo IGT, Italien Avanzi