Martinborough Te Tera Pinot Noir, New Zealand

Vis stort billede Tilføj
Martinborough Te Tera Pinot Noir, New Zealand

169,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Vinen har en flot rubinrød farve og en næse med noter af jordbær, chokolade, blomme og skovbund. I smagen er vinen blød og domineret af hindbær, rabarber og skovbær. Anbefales til: Grillet tun, kylling, risotto og svampe.

Flere detaljer

Mere info
Druerne til denne vin kommer fra marker med en jordbund af ler, flint og sten, hvilket gør at markerne bliver drænet perfekt for vand. Vinen gennemgår en malolaktisk gæring i franske egetræsfade og hviler derefter i 10 måneder inden den tappes på flaske.

Martinborough Vineyard er beliggende i Martinborough, som er et meget kendt Pinot Noir-område. Dette område befinder sig i et såkaldt ”kold klima”, hvor der er lange somre, kølige natte og begrænset nedbør. Området minder meget om Bourgogne, og giver derfor optimale forhold for dyrkelse af Pinot Noir. Siden vinhusets etablering i 1980 har hovedmålet også været at producere de bedst mulige Pinot Noir vine. I alt ejer vinhuset 21 hektar marker, som hovedsageligt er beplantet med kloner af Pinot Noir druer, men der dyrkes også Chardonnay, Sauvignon Blanc og Gewurtztraminer. Den årlige produktion lyder på mellem 150.000 og 200.000 kasser af de forskellige typer vine. I marts 2011 høstede Martinborough Vineyard stor anerkendelse for sin vinproduktion, da deres Pinot Noir 1998 slog La Tache 1990 fra Romaneé-Conti i en blindsmagning for at kåre verdens bedste Pinot Noir.
PRODUKTDETALJER
Reference

9418102031104

Land

New Zealand

Alkoholprocent (% vol.)

13,5%

Område

Martinborough

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

100% Pinot Noir

Serveres ved

14-16 °C

Velegnet til

Grillet tun, kylling, risotto og svampe.

Konservering

Indeholder sulfitter

Martinborough Te Tera Pinot Noir, New Zealand Martinborough Vineyard