Martinborough Pinot Noir, New Zealand

Vis stort billede
Martinborough Pinot Noir, New Zealand

399,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Druerne til denne vin kommer fra ca. 22 år gamle vinstokke, som giver vinen en stor kompleksitet. Denne vin lagrer i ca. 12 måneder i små egetræsfade samt 6 måneder på flaske. Dette er en meget elegant vin.

Flere detaljer

Mere info

Martinborough Vineyard er beliggende i Martinborough, som er et meget kendt Pinot Noir-område. Dette område befinder sig i et såkaldt ”kold klima”, hvor der er lange somre, kølige natte og begrænset nedbør. Området minder meget om Bourgogne, og giver derfor optimale forhold for dyrkelse af Pinot Noir.

Siden vinhusets etablering i 1980 har hovedmålet også været at producere de bedst mulige Pinot Noir vine. I alt ejer vinhuset 21 hektar marker, som hovedsageligt er beplantet med kloner af Pinot Noir druer, men der dyrkes også Chardonnay, Sauvignon Blanc og Gewurtztraminer.

Den årlige produktion lyder på mellem 150.000 og 200.000 kasser af de forskellige typer vine. I marts 2011 høstede Martinborough Vineyard stor anerkendelse for sin vinproduktion, da deres Pinot Noir 1998 slog La Tache 1990 fra Romaneé-Conti i en blindsmagning for at kåre verdens bedste Pinot Noir.

PRODUKTDETALJER
Reference

9418102004092

Land

New Zealand

Alkoholprocent (% vol.)

14%

Område

Martinborough

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

100% Pinot Noir

Konservering

Indeholder sulfitter

Martinborough Pinot Noir, New Zealand Martinborough Vineyard