Louis Latour Pinot Noir Domaine de La Valmoissine, Frankrig

Vis stort billede
Louis Latour Pinot Noir Domaine de La Valmoissine, Frankrig

119,95 kr

Varens tilgængelighed

Varen føres ikke længere

Vinen har en intens farve og dufter af tørrede frugter. Smagen er præget af frugt, og over nogle måneder udvikler vinen også et fint krydret præg. Vinen er i flot balance og har både finesse og rundhed. Denne dejlige vin er velegnet til rødt kød og vildt.

Flere detaljer

Mere info

Vinhuset Louis Latour blev grundlagt i 1797.I begyndelsen var familien udelukkende vinkøbmænd, med virke fra hovedsædet i Beaune, hvor det iøvrigt stadig ligger.Allerede fra starten, opkøbte familien jord og har i dag opbygget et domaine på mere end 50 hektar.For eksempel er familien den største ejer af jord i Côte d'Or, hvor de ialt ejer 28,63 hektar.

Alle druerne fra familiens marker vinificeres og lagres på det fantastike anlæg på Château Corton Grancey i Aloxe-corton.Her har man skabt et særligt produktions anlæg med et jernbane- og elevatorsystem, der bl.a. sikre mosten kan føres fra det ene kar til det andet, uden brug af pumper. Ved at undgå pumper, mindskes risikoen for at vinen oxiderer. Vinene fra Louis Latour sælges i mere end 60 lande og anerkendes for deres excellente kvalitet i alle prisklasser.

PRODUKTDETALJER
Reference

3566921003010

Land

Frankrig

Område

Côte d'Or.

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

100% Pinot Noir

Velegnet til

Denne dejlige vin er velegnet til rødt kød og vildt.

Konservering

Indeholder sulfitter

Louis Latour Pinot Noir Domaine de La Valmoissine, Frankrig Louis Latour