Little Yering Cab. Sauvignon /Shiraz, Yarra Valley, Australien

Vis stort billede
Little Yering Cab. Sauvignon /Shiraz, Yarra Valley, Australien

109,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Denne rødvin er lavet på en blanding af Cabernet Sauvignon og Shiraz. Efter håndplukningen af disse to typer druer, bliver de lagret i 16 måneder på franske egetræsfade. Vinen har en lilla-rød farve og en næse af kirsebær, solbær samt strejf af læder og muskatnød. I smagen er vinen domineret af modne frugter, som afsluttes med silkebløde tanniner.

Flere detaljer

Mere info

Yering Station blev, med sin placering i hjertet af Yarra Valley, den første vingård i Victoria. De første vinstokke blev plantet i området, hvor der ikke tidligere havde været dyrket vin, i 1838. Rathbone-familien købte denne historiske vinejendom i 1996, som markerede starten på en ny æra med opførelsen af en højteknologisk vingård samt prisbelønnede vinturistmål. Gården strækker sig over 270 ha, som er fordelt på 4 parceller. De primære druer er Pinot Noir og Chardonnay, men også andre druer som Shiraz, Cabernet og Sauvignon Blanc findes på vingårdens jord.

Den familieejede vingård Yering Station er blevet anerkendt for sit store engagement i fremstillingen af vin i topklasse. Yearing Station blev i 2005 kåret til Turisme Awards Hall of Fame for at være det bedste turisme vineri. Gården er kendt for at skabe prisbelønnede vine af den fineste kvalitet, og modtog i 2004 den prestigefyldte titel "Winemakers of the Year" ved International Wine and Spirit Competition i London.

PRODUKTDETALJER
Reference

9316562001913

Land

Australien

Alkoholprocent (% vol.)

14%

Indhold

75 cl

Område

Yarra Valley

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

50% Cabernet Sauvignon, 50% Shiraz

Konservering

Indeholder sulfitter

Little Yering Cab. Sauvignon /Shiraz, Yarra Valley, Australien Rathbone Wine Group