Le Temps des Gitans, rødvin, Frankrig

Vis stort billede
Le Temps des Gitans, rødvin, Frankrig

69,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Helt frisk og meget frugtig rødvin, der nærmest dufter og smager af saft af modne bær. Det er den oplagte rødvin til et glas i utide – og der sker absolut ikke noget ved at servere den afkølet. Den er lavet på den ligeledes meget sydfranske drue Carignan, som ofte giver rå og kantede vine, men til denne vin har man anvendt en metode, der betoner de frugtige aspekter i druen. Nyd den evt. med en isterning eller to; det tager denne saftige vin ikke skade af.
Illustrationer på label- og kork er tegnet af Cabu, der tragisk mistede livet i terrorangrebet på Charlie Hebdo avisen i Paris, januar 2015.

Flere detaljer

Mere info
Vinen kommer fra Sydfrankrig og navnet på vinen – Gitans, der betyder sigøjnere – og etiketten refererer til producentens kærlighed til sydfransk sigøjnermusik (à la Gipsy Kings). Den er lavet på den ligeledes meget sydfranske drue Carignan, som ofte giver rå og kantede vine, men til denne vin har man anvendt en metode, der betoner de frugtige aspekter i druen. Nyd den evt. med en isterning eller to; det tager denne saftige vin ikke skade af.

I slutningen af 1980'erne besluttede Thierry Julien at slå sig ned og overtage slægtsgården, hjulpet af sin far. Meget hurtigt, besluttede hans bror Pascal, en lærer på en handelsskole, at slutte sig til dem og Le Mas De Janiny blev født. Overgangen til økologisk vinproduktion blev straks iværksat.
PRODUKTDETALJER
Reference

3660995060754

Land

Frankrig

Alkoholprocent (% vol.)

12,5%

Indhold

75 cl

Område

Languedoc

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

100% Carignan

Serveres ved

18 °C

Kvaliteter

Økologisk

Velegnet til

Ideel som aperitif

Konservering

Indeholder sulfitter

Le Temps des Gitans, rødvin, Frankrig Mas de Janiny