Le Gore, Brunello Di Montalcino, Italien

Vis stort billede Tilføj
Le Gore, Brunello Di Montalcino, Italien

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Farven er intens rød med brun kant. Bouqueten er ekspressiv med violer og røde bær som kirsebær og hindbær. Smagsmæssigt udvikler rødvinen sig fyldigt med bløde tanniner. Noterne af kirsebær holder flot ved, og giver fra start til slut en vin med en fremragende helhedsoplevelse.

Flere detaljer

Mere info
Brunello di Montalcino har den højeste klassificering indenfor italiensk vin: D.O.C.G., hvilket garanterer for kvaliteten, og stiller høje krav til produktionen af vinen. Der stilles regler ned til hvilken klon af Sangiovese-druen, der må bruges. Brunello skal lagres i minimum 2 år på fade af egetræ og derefter minimum 4 måneder på flaske, inden de frigives. Vinen må sælges det femte år efter høsten.

Montalcino-regionen ligger omkring landsbyen Montalcino i provinsen Toscana i det mellemste Italien, 112 km. syd for Firenze. Montalcino-højdedragene rejser sig til ca. 500 meter over den frugtbare slette syd for byen Siena, og grænser op til de vilde bjerge i Maremma. Jorden i Montalcino er sammensat af ler og kalk med et stort indhold af mellemstore sten, som gør jorden tør, veldrænet og meget frugtbar. Druen der bruges, er en variant af Sangiovese-druen, her i området kaldet for Brunello. Denne variant er en anelse større end den almindelige udgave, og giver mere saftige, frugtfyldte vine.
PRODUKTDETALJER
Reference

8033102150016

Land

Italien

Alkoholprocent (% vol.)

14,50%

Indhold

75 cl

Område

Toscana

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

Sangiovese

Konservering

Indeholder sulfitter

Le Gore, Brunello Di Montalcino, Italien Le Gore