Laderas El Seque Artadi, Spanien

Vis stort billede Tilføj
Laderas El Seque Artadi, Spanien, 2013

139,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

En aroma af bl.a. hindbær, skovbund, kærnemælk og rosmarin fornemmes i næsen. Smagen er fra start robust og markant. Dyb moden frugt med en lang og krydret eftersmag. Vinen har en smule tørhed i eftersmagen som gør den til et oplagt match til det mere bastante køkken med indkogte saucer og braiseret kød.

Flere detaljer

Mere info

Monastrell, Syrah og Cabernet Sauvignon fra Artadis marker i Alicante der pga. klima og jordbund yder ekstremt få druer pr. hektar. Vinstokkene må søge langt ned for at finde næring og det giver disse helt unikke vine som er intense og samtidig rige på mineralitet og friskhed.

Serveres med: Laderas de El Sequé Artadi er velegnet til bastante retter som indkogte saucer og braiseret kød. Vinen bør iltes ved 15-16 grader i 2-3 timer inden servering før servering ved 15-16 grader.

 

Bodegas Artadi er en spansk topproducent af kvalitetsvine. De fungerede tidligere som et samarbejde af lokale vinbønder under navnet Coscheros Alaveses. Huset blev etableret i byen Laguardia i Jioja Alavesa i 1985. Huset klare mål er at hæve kvaliteten og udbrede kendskabet til dets vine. Artadi var det første vinhus i Spanien til at opdage vigtigheden af terroir, hvilket især kommer til udtryk i vinen El pison. Den meget omtalte El Pison vin har fået mellem 96 og 100 point i The Wine Advocate de sidste 6 årgange. Siden 1996 har Artadi også lavet vin i Alicante hvor fokus har været på Monastrell druen, og i Navarra hvor den største vægt er lagt på Grenache.

PRODUKTDETALJER
Reference

8411976112116

Land

Spanien

Alkoholprocent (% vol.)

14%

Indhold

75 cl

Område

Alicante

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

85% Monastrell, 15% Cabernet Sauvignon & Syrah

Serveres ved

15-16 °C

Anmeldelser

5/6 Stjerner og B.T. GULD

Velegnet til

Laderas de El Sequé Artadi er velegnet til bastante retter som indkogte saucer og braiseret kød.

Konservering

Indeholder sulfitter

Laderas El Seque Artadi, Spanien Bodegas Artadi