J. Bouchon Cabernet Sauvignon, Maule valley, Chile

Vis stort billede Tilføj
J. Bouchon Cabernet Sauvignon, Maule valley, Chile

49,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Denne vin er umiddelbart blød, fint afgrænset med knuste solbær, mynteblade, et strejf af sød tygge tobak og en vis grad af træ. Flot frugt-drevet mineralitet, som sparker igennem den flotte finish og efterlader en ren smag af klassiske kirsebær i afslutningen.

Flere detaljer

Mere info

I glasset: Bouchon Cabernet Sauvignon har en fin mørk rubinrød farve med en semi-uigennemsigtig spinel-rød kerne, som går ud i en let defineret pink-farvet kant med medium viskositet. Næsen/duft: Det er klassisk vel-proportioneret næse matchende Cabernet-sortens pænt koncentrerede solbærsaft, kirsebær, mynteblade, grafit, antydninger af krydderi, søde blommer og frugt-drevet kølige mineraler.

Vinene fra J. Bouchon er ganske enkelt enestående i deres klasse. Vingården ligger i Maule Valley ca. 250 km syd for Santiago. Vinmarkernes placering og vinstokkenes høje alder er efter chilenske forhold uhørt gode. Det skyldes, at vingården blev etableret helt tilbage i 1892. Man har således haft mulighed for at vælge de absolut bedste marker. Forudsætningerne for at træffe disse valg har også været til stede. Vingården blev nemlig etableret af Julio Bouchon, som emigrerede fra Bordeaux til Chile i 1887.

Vinene har altid rangeret blandt Chiles bedste, men i 1999 skete der noget markant for J. Bouchon. Vingården indledte nemlig et samarbejde med Patrick Valette, tidligere indehaver af det verdensberømte Chateau Pavie i Saint Emilion. Kombinationen af fransk elitær know-how og chilensk potentiale giver ganske enkelt enestående resultater. Efter Patrick Valette er begyndt at lave vinene for Bouchon er de simpelthen trådt ind i en kvalitetsklasse, som ikke før er set på dette prisniveau. Som vinene er i dag, har de alle forudsætninger for at træde ind i superligaen for chilensk vin.

PRODUKTDETALJER
Reference

7804444001172

Land

Chile

Alkoholprocent (% vol.)

14%

Indhold

75 cl

Område

Maule Valley

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

100% Cabernet Sauvignon

Konservering

Indeholder sulfitter

J. Bouchon Cabernet Sauvignon, Maule valley, Chile