H. Lun Pinot Noir, Alto Aldige, Italien

Vis stort billede
H. Lun Pinot Noir, Alto Aldige, Italien

104,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Dette er en vin af høj kvalitet. Den er lavet på den fine drue Pinot Nero, som giver vinen en teglstensrød farve. Duften er intens med toner af røde bær - ikke mindst skovbær og viol. - Smagen gentager duftnoterne; Den er samtidig mineralsk, fløjlsblød med et delikat hamonisk "bid" af syre samt er i finalen mild med garvesyren.

Flere detaljer

Mere info

Denne vingård er den ældste privatejede i regionen Alto Adige (regionen syd for Brennerpasset). - Etableret i 1840 af Heinrich Lun. - Der rådes over 30 ha. vinmarker, som er leverandører af en række supervine på de for regionen typiske druer; Bl.a. Pinot Nero, Pinot Grigio, Chardonnay, Sauvignon Blanc osv. Der opereres i 2 kvalitative linjer: 1840 og Sandbichler. - Kendetegnet for begge linjer er, at Pris/kvalitetsforholdet er uhyre attraktivt! - Vingården høster kontinuerligt premierende omtale i både Gambero Rosso og lignende italienske "vinbibler".

Alto Adige er i dag berømt for at kunne producere Pinot Nero-vine, der ikke lader den røde berømte Bourgogne noget tilbage og for chardonnay, den Borgogne-berømte Chablis. - H. Lun er en endog meget flot eksponent for dette udsagn. - Der er kun at sige: Prøv det! - Derudover formår H. Lun at lade sine vine udtrykke en usædvanlig markant renhed overfor druerne, hvilket kun er en kvalitativ understregning af H. Lun 's evne som fortolker af supervine.

PRODUKTDETALJER
Reference

8026810010604

Land

Italien

Alkoholprocent (% vol.)

13,5%

Område

Alto Adige

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

100% Pinot Nero

Serveres ved

16 °C

Velegnet til

Fiskeretter, antipasti, fjerkræ og svinekød.

Konservering

Indeholder sulfitter

H. Lun Pinot Noir, Alto Aldige, Italien H. Lun