Grochau Commuter Cuvée Pinot Noir - Willamette Valley, USA

Vis stort billede
Grochau Commuter Cuvée Pinot Noir - Willamette Valley, USA

180,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Lys og elegant rød farve, kølig og frisk duft med nuancer af bl.a. lyse røde bær, søde krydderier og svampe. Smagen er meget elegant og pakket med nuancer af lyse røde bær og med god frugtsyre i eftersmagen, der gør vinen meget saftig.

100% Pinot Noir fra biodynamiske eller økologiske marker i det kølige Willamette Valley. Gæret på det naturlige gær og lagret 7 måneder i franske egetræsfade (10% nye). Ingen filtrering inden vinen kommer på flaske. Serveret let afkølet er den en flot ledsager til f.eks. stegt fisk med svampe, tatar, lette pastaretter og lyst kød. Vi anbefaler at nyde vinen indenfor 5-6 år fra høståret, mens den er frisk og saftig.

Flere detaljer

Mere info
15/20 point - Forlaget SMAG:
"Kæk, ung Pinot Noir fra Amerikas fineste Pinot-adresse: Oregons Willamette Valley. Den er ret lys, Alsacefarvet og med samme lette fjed i glasset. Der er små træk af sommermodne kirsebær, og den lider hverken af bitterstoffer eller egetræ, men den er så let, at den skal vejes på guldvægten. Let, slank, yndefuld og for skrøbelig til mad."
- Henrik Oldenburg, Forlaget SMAG, Marts 2015

Grochau Cellars blev grundlagt i 2002 af Kerri og John Grochau. John har bl.a. en baggrund fra Brick House Wines, hvor han lærte om fordelene ved biodynamisk og økologisk tilgang i markerne og kælderen. Grochau Cellars arbejder som man kender det fra de små negocianter i Bourgogne. De køber deres druer fra små lokale vinbønder (biodynamiske eller økologiske) fra nogle af Oregons bedste vinmarker.

Tilgangen i kælderen er "hands-off", dvs. gæring på det naturlige gær, minimalt med nye fade, ingen filtrering og minimalt brug af SO2 ved flaskning. Saftige og rene vine der udtrykker det kølige klima i Oregon på fineste vis til fornuftige priser.
PRODUKTDETALJER
Reference

5710580001551

Land

USA

Alkoholprocent (% vol.)

13%

Indhold

75 cl

Område

Willamette Valley, Oregon

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

100% Pinot Noir

Anmeldelser

15/20 point - Forlaget SMAG

Velegnet til

Stegt fisk med svampe, tatar, lette pastaretter, lyst kød

Konservering

Indeholder sulfitter

Grochau Commuter Cuvée Pinot Noir - Willamette Valley, USA