Grimaldi Vini Barolo DOCG ''San Bagio'', Italien, 2011

Vis stort billede Tilføj
Grimaldi Vini Barolo DOCG ''San Bagio'', Italien, 2011

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Er kendt som kongernes vin, og er en af verdens mest berømte vine. Vinen modnes på et mix af egefade og barriques fade i mindst 24 mdr. og efterfølgende mindst 1 år på flaske. Den intense duft med noter af tørrede blomster og frugt, gives følgeskab af en tør, harmonisk og vedholdende smag, som er tanninrig og indeholde en hel bombe af indtryk.

Flere detaljer

Mere info

Som det lovmæssigt foreskrives er barolo lavet på 100% Nebbiolo drue. Bør dekanteres min. 1 time før brug og serveres ved ca. 20 grader. Grimaldi Vini er en flot eksponent for, hvad Piemonte området har at byde på. I dag er det Gino Grimaldi, som er 3. Generation, der driver vingården. Der dyrkes vin på 35 ha og vingården har et hav af enkeltvinmarker, her bl.a. til produktion af de verdenskendte vine BAROLO og BARBARESCO.

Vingården ligger idyllisk i Diano d'Alba, hvor både Barbera og Dolcetto-vinmarker omkranser gården. Der produceres i alt ca. 300.000 flasker vin om året, hvoraf ca. 85 går til eksport. Der rådes over det mest moderne udstyr, til at optimere vinene i kælderarbejdet, hermed sikres vine af topkvalitet, både fra indgangsvinene Dolcetto og Barbera, til de sublime vine Barolo og Barbaresco. Devisen er, at god vin baserer sig på omhyggelighed med arbejdet i markerne efter bedste økologiske forskrifter.

PRODUKTDETALJER
Reference

8023228000104

Land

Italien

Alkoholprocent (% vol.)

14,5%

Område

La Morra, Piemonte

Årgang

2011

Druesorter

100% på Nebbiolo

Serveres ved

20 °C

Velegnet til

Vinen er som skabt til rødt kød og vildt.Vinen er kåret som bedste Barolo vin af Feinschmeckeren.

Konservering

Indeholder sulfitter

Grimaldi Vini Barolo DOCG ''San Bagio'', Italien, 2011 Grimaldi Vini