Grimaldi Barbera d'Alba DOC Superiore, Italien

Vis stort billede Tilføj
Grimaldi Barbera d'Alba DOC Superiore, Italien

119,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Denne vin er baseret på barberadruen, som kommer fa ca. 45 år gamle vinstokke, hvilket gør høsten forholdsvis begrænset. Vinen lagrer 12 måneder på barriquesfade og 12 måneder på flaske inden den sælges. Smagene i denne vin er præget af forskellige skovbær, og der er samtidig et hint af vanilje.

Flere detaljer

Mere info

Grimaldi Vini er en flot eksponent for, hvad Piemonte området har at byde på. I dag er det Gino Grimaldi, som er 3. Generation, der driver vingården. Der dyrkes vin på 35 ha og vingården har et hav af enkeltvinmarker, her bl.a. til produktion af de verdenskendte vine BAROLO og BARBARESCO.

Vingården ligger idyllisk i Diano d'Alba, hvor både Barbera og Dolcetto-vinmarker omkranser gården. Der produceres i alt ca. 300.000 flasker vin om året, hvoraf ca. 85 går til eksport. Der rådes over det mest moderne udstyr, til at optimere vinene i kælderarbejdet, hermed sikres vine af topkvalitet, både fra indgangsvinene Dolcetto og Barbera, til de sublime vine Barolo og Barbaresco. Devisen er, at god vin baserer sig på omhyggelighed med arbejdet i markerne efter bedste økologiske forskrifter.

PRODUKTDETALJER
Reference

8023228000500

Land

Italien

Alkoholprocent (% vol.)

14,5%

Område

Montegrillo, Piemonte

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

Barbera

Serveres ved

20 °C

Velegnet til

Oksekød, råvildt og letmodne oste.

Konservering

Indeholder sulfitter

Grimaldi Barbera d'Alba DOC Superiore, Italien Grimaldi