Gregorio Nero d'Avola "Vigna di Marì", Italien

Vis stort billede
Gregorio Nero d'Avola "Vigna di Marì", Italien

69,95 kr

Varens tilgængelighed

Afsendes om 1-2 hverdage

Farven er rubin rød. Duften er indtagende og intens med noter af bærfrugt, sød tobak og balsamico. Smagen er krydret samt gentager duftnoterne og opleves intens og delikat med lang behagelig eftersmag og bløde tanniner.

Det er 10 år gamle vinstokke i vulkansk jord, der er basis for denne rødvin. Vinen vinificeres i temperaturregulerede ståltanke og lagres efterfølgende 2-3 måneder på ståltanke og dernæst minimum 4 måneder på flaske inden frigivelse til salg.

Flere detaljer

Mere info

Anmeldelser af årgang 2014:
FinansBureauet - 16. marts, 2015 af: Claus Forrai
Kommentar: Siciliansk charmør til billige penge. Krydret næse med hø, brombær og friskpløjet muld. Saftig mund med pondus og kraft og delikate toner af oregano og peber. Fantastisk køb til prisen.

Den Korte Avis - 11. februar 2015 - Erik Mortensen
Kommentar: I glasset har vi en god dagligvin fra Sicilien, hvor den røde hoveddrue Nero d’Avola sætter dagsordenen med både mineralitet og en intens kirsebærsmag. Der er god balance mellem syre og frugt, og vinen passer fint til godt krydrede italienske pastaretter med masser af hvidløg.


Om vinhuset

Det er nu anden generation, (datter og svigersøn), der har overtaget driften af vingården efter Ugo Testoni. De Gregorio består af 30 ha jord, hvoraf ca. halvdelen er tilplantet med vinstokke. Efter man de seneste ca 6-8 år har investeret markant i vingård og udstyr, fremstår De Gregorio som en af Siciliens højt kvalitative fortolkere af hhv. de lokale druer og de internationale.

Sciacca, som området hedder, hvor vingården befinder sig; ligger på den sydvestlige side af Sicilia og byder vinstokkene på vulkansk jord og tørre vinde med genspejling i Middelhavet. Dette er fundamentet for produktion af vin af stor kvalitet.

PRODUKTDETALJER
Reference

8034125430901

Land

Italien

Alkoholprocent (% vol.)

13%

Indhold

75 cl

Område

Sicilien

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

Nero d'Avola

Serveres ved

16-18 °C

Anmeldelser

6/6 stjerner i FinansBureauet 16. marts, 2015, Claus Forrai. 5/6 stjerner Den Korte Avis - 11. februar 2015 - Erik Mortensen.

Velegnet til

Steaks, vildt og krydrede kogeretter

Konservering

Indeholder sulfitter

Gregorio Nero d'Avola "Vigna di Marì", Italien Cantina de Gregorio