Graham Beck The Ridge Syrah, Sydafrika

Vis stort billede
Graham Beck The Ridge Syrah, Sydafrika

185,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

De håndplukkede druer som ligger grundlaget for denne sydafrikanske vin kommer fra The Ridge Vineyard. Vinmarken giver et lille udbytte af meget koncentrerede druer. Vinens bouquet er intens, varm med en røget karakter tilsat strejf af krydderi. Smagen er indtagende og flot, og suppleres med eg fra fadlagringen.

Flere detaljer

Mere info

Graham Beck Wines fra Sydafrika har en unik historie. Det er historien om en mands tro og drøm om at skabe noget ganske specielt, hvor stort socialt engagement, sublime vine og respekt for det omkringliggende miljø og landskab er i højsæde. Graham Beck høster sine druer i både Stellenbosch, Franschhoek og Robertson Valley. Her skabes eminente vine fra de mest delikate hvide vine til de sprødeste mousserede Brut, fra lækre dessertvine til imponerende markante mørke rødvine.

Graham Beck er et af de mest imponerende vinerier i Sydafrika. Mange års research ligger bag de bedste terroirs kortlæggelse, resulterende i det bedste druemateriale samt de mest vidunderlige vine. Graham Becks altoverskyggende mål er, at lave kvalitetsvine til overkommelige priser og samtidig give tro og håb på et bedre liv i fremtiden - dette glæder både for mennesker og det miljø der omgiver os.

PRODUKTDETALJER
Reference

6004867000283

Land

Sydafrika

Alkoholprocent (% vol.)

14,5%

Område

Western Cape, Cape Provinse, Robertson Estate

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

100% Syrah

Velegnet til

Velegnet ledsager f.eks. til kraftige kødretter, røde bøffer, vildt eller til en traditionel Sydafrikansk Braii.

Konservering

Indeholder sulfitter

Graham Beck The Ridge Syrah, Sydafrika Graham Beck Wines