Graham Beck The Joshua, Sydafrika

Vis stort billede
Graham Beck The Joshua, Sydafrika

209,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Denne sydafrikanske vin har en unik blanding der byder på toner af krydderi tilsat et strejf af violer og lakrids. Vinen er velafbalanceret, delikat og har en ekstrem lang afslutning.

Flere detaljer

Mere info

Graham Beck Wines fra Sydafrika har en unik historie. Det er historien om en mands tro og drøm om at skabe noget ganske specielt, hvor stort socialt engagement, sublime vine og respekt for det omkringliggende miljø og landskab er i højsæde. Graham Beck høster sine druer i både Stellenbosch, Franschhoek og Robertson Valley. Her skabes eminente vine fra de mest delikate hvide vine til de sprødeste mousserede Brut, fra lækre dessertvine til imponerende markante mørke rødvine.

Graham Beck er et af de mest imponerende vinerier i Sydafrika. Mange års research ligger bag de bedste terroirs kortlæggelse, resulterende i det bedste druemateriale samt de mest vidunderlige vine. Graham Becks altoverskyggende mål er, at lave kvalitetsvine til overkommelige priser og samtidig give tro og håb på et bedre liv i fremtiden - dette glæder både for mennesker og det miljø der omgiver os.

PRODUKTDETALJER
Reference

6004867000696

Land

Sydafrika

Alkoholprocent (% vol.)

14,5%

Område

Western Cape, Coastal Region og Franschoek Cellar

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

91% Shiraz, 9% Viognier

Velegnet til

Velegnet ledsager til f.eks. rødt kød, vildt og lam.

Konservering

Indeholder sulfitter

Graham Beck The Joshua, Sydafrika Graham Beck Wines