Graham Beck Shiraz/Cabernet, Sydafrika

Vis stort billede
Graham Beck Shiraz/Cabernet, Sydafrika

81,50 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Vinens bouquet er fuld af blommer tilsat et strejf af eksotiske krydderier. Det giver en saftig smag med sprød mokka, chokolade samt en anelse røg fra fadlagringen.

Flere detaljer

Mere info

Graham Beck Wines fra Sydafrika har en unik historie. Det er historien om en mands tro og drøm om at skabe noget ganske specielt, hvor stort socialt engagement, sublime vine og respekt for det omkringliggende miljø og landskab er i højsæde.

Graham Beck høster sine druer i både Stellenbosch, Franschhoek og Robertson Valley. Her skabes eminente vine fra de mest delikate hvide vine til de sprødeste mousserede Brut, fra lækre dessertvine til imponerende markante mørke rødvine.

Graham Beck er et af de mest imponerende vinerier i Sydafrika. Mange års research ligger bag de bedste terroirs kortlæggelse, resulterende i det bedste druemateriale samt de mest vidunderlige vine. Graham Becks altoverskyggende mål er, at lave kvalitetsvine til overkommelige priser og samtidig give tro og håb på et bedre liv i fremtiden - dette glæder både for mennesker og det miljø der omgiver os.

PRODUKTDETALJER
Reference

6004867000733

Land

Sydafrika

Alkoholprocent (% vol.)

14%

Område

Western Cape, Robertson & Franschhoek Cellar

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

59% Shiraz, 41% Cabernet Sauvignon

Velegnet til

Fin ledsager til festlige middage. Også fantastisk f.eks. til grillet lam og rødt kød.

Konservering

Indeholder sulfitter

Graham Beck Shiraz/Cabernet, Sydafrika Graham Beck Wines