Graham Beck Railroad Red, Sydafrika

Vis stort billede
Graham Beck Railroad Red, Sydafrika

72,50 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Denne vin har en moderne stil med udpræget frugt, som gør den rig og kompleks. Den fyldige smag byder på hindbær, lavendel og morbær tilsat toner af ceder og krydderi. Vinen er indtagende med bløde, frugtige tanniner.

Flere detaljer

Mere info

Graham Beck Wines fra Sydafrika har en unik historie. Det er historien om en mands tro og drøm om at skabe noget ganske specielt, hvor stort socialt engagement, sublime vine og respekt for det omkringliggende miljø og landskab er i højsæde.

Graham Beck høster sine druer i både Stellenbosch, Franschhoek og Robertson Valley. Her skabes eminente vine fra de mest delikate hvide vine til de sprødeste mousserede Brut, fra lækre dessertvine til imponerende markante mørke rødvine. Graham Beck er et af de mest imponerende vinerier i Sydafrika. Mange års research ligger bag de bedste terroirs kortlæggelse, resulterende i det bedste druemateriale samt de mest vidunderlige vine.

Graham Becks altoverskyggende mål er, at lave kvalitetsvine til overkommelige priser og samtidig give tro og håb på et bedre liv i fremtiden - dette glæder både for mennesker og det miljø der omgiver os.

PRODUKTDETALJER
Reference

6004867000054

Land

Sydafrika

Alkoholprocent (% vol.)

14%

Område

Western Cape, Stellenbosch, Robertson &Franschhoek Cellar

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

Merlot, Shiraz, Cabernet Sauvignon og Cabernet Franc

Velegnet til

Velegnet ledsager til kalvekød, stegeretter og fyldige pastaretter.

Konservering

Indeholder sulfitter

Graham Beck Railroad Red, Sydafrika Graham Beck Wines