Graham Beck Pinotage, Sydafrika

Vis stort billede
Graham Beck Pinotage, Sydafrika

105,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Den sydafrikanske vin har en mørk, rubinrød nuance. Bouqueten er fuld af jordbær, blommer og saftige kirsebær. Den rige smag har toner af krydderier og modne bær. God krop med en fin fylde. Balancen er perfekt med sød frugt, silkebløde tanniner og en elegant smat.

Flere detaljer

Mere info

Graham Beck Wines fra Sydafrika har en unik historie. Det er historien om en mands tro og drøm om at skabe noget ganske specielt, hvor stort socialt engagement, sublime vine og respekt for det omkringliggende miljø og landskab er i højsæde.

Graham Beck høster sine druer i både Stellenbosch, Franschhoek og Robertson Valley. Her skabes eminente vine fra de mest delikate hvide vine til de sprødeste mousserede Brut, fra lækre dessertvine til imponerende markante mørke rødvine.

Graham Beck er et af de mest imponerende vinerier i Sydafrika. Mange års research ligger bag de bedste terroirs kortlæggelse, resulterende i det bedste druemateriale samt de mest vidunderlige vine. Graham Becks altoverskyggende mål er, at lave kvalitetsvine til overkommelige priser og samtidig give tro og håb på et bedre liv i fremtiden - dette glæder både for mennesker og det miljø der omgiver os.

PRODUKTDETALJER
Reference

6004867000429

Land

Sydafrika

Alkoholprocent (% vol.)

14,5%

Område

Western Cape, Stellenbosch (Firgrove), Franschhoek Cellar

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

100% Pinotage

Velegnet til

Velegnet til stegt kød, pasta eller til Gorgonzola.

Konservering

Indeholder sulfitter

Graham Beck Pinotage, Sydafrika Graham Beck Wines