Graham Beck Cabernet Sauvignon, Sydafrika

Vis stort billede
Graham Beck Cabernet Sauvignon, Sydafrika

110,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Vinens druer håndplukkes når de har opnået en optimal modenhed. Druerne gæres herefter på skindene. Vinen har en flot, mørk, rubinrød farve. Bouqueten fremkommer ved en blanding af modne bær, mynte og cigaræske. Den har en fyldig smag af krydderier og saftige bær. Vinen har en god tannin, fin balance og en lang eftersmag.

Flere detaljer

Mere info

Graham Beck Wines fra Sydafrika har en unik historie. Det er historien om en mands tro og drøm om at skabe noget ganske specielt, hvor stort socialt engagement, sublime vine og respekt for det omkringliggende miljø og landskab er i højsæde. Graham Beck høster sine druer i både Stellenbosch, Franschhoek og Robertson Valley. Her skabes eminente vine fra de mest delikate hvide vine til de sprødeste mousserede Brut, fra lækre dessertvine til imponerende markante mørke rødvine.

Graham Beck er et af de mest imponerende vinerier i Sydafrika. Mange års research ligger bag de bedste terroirs kortlæggelse, resulterende i det bedste druemateriale samt de mest vidunderlige vine. Graham Becks altoverskyggende mål er, at lave kvalitetsvine til overkommelige priser og samtidig give tro og håb på et bedre liv i fremtiden - dette glæder både for mennesker og det miljø der omgiver os.

PRODUKTDETALJER
Reference

6004867000405

Land

Sydafrika

Alkoholprocent (% vol.)

14,6%

Område

Western Cape, Stellenbosch, Firgrove, Franschhoek Cellar

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

100% Cabernet Sauvignon

Konservering

Indeholder sulfitter

Graham Beck Cabernet Sauvignon, Sydafrika Graham Beck Wines