Fuentenarro Roble, Ribera del Duero, Spanien

Vis stort billede Tilføj
Fuentenarro Roble, Ribera del Duero, Spanien

110,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Farve: Smuk granatrød farve med glans på kanten. Violette undertoner og meget smukke og let farvede tårer. Aroma: Duften er af god intensitet. Overvejende duft af røde og sorte frugter, blåbær, ribs, røde blommer og fersken. Dette efterfølges af antydninger af rosenblade, trøfler, kaffebønner og let vanilje. Smag: Det er en meget fyldig og stor vin. Den virker cremet med søde og brede tanniner.

Flere detaljer

Mere info
Det er en moden vin med flot struktur og en potens der bliver hængende i munden. De modne frugter og bær er fremtrædende, og eftersmagen er stor, vedholdende og afbalanceret, hvilket gør vinen fantastisk velsmagende og let drikkelig. Lagringstid og metode: 4 måneder på amerikanske egetræsfade af typen Quercus Alba, Personalise Roasting.

Bodegas Fuentenarro er et lille privatejet vinhus beliggende i La Horra, i vinområdet Ribera Del Duero. Vinhuset ejes og drives i dag af 2 brødre og en søster, der selv forestår alt arbejde vedrørendevinproduktionen. Alle druer der anvendes i vinen kommer fra familiens egne marker, og derfor er der fuld kontrol med hele vinprocessen fra den enkelte vinstok og til den færdige vin.
PRODUKTDETALJER
Reference

8437005382015

Land

Spanien

Alkoholprocent (% vol.)

14%

Indhold

75 cl

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

100% Tinta del País (tempranillo)

Serveres ved

16-18 °C

Velegnet til

Kødretter og lette anretninger.

Konservering

Indeholder sulfitter

Fuentenarro Roble, Ribera del Duero, Spanien Bodega Fuentenaro