El Seque Artadi, Spanien

Vis stort billede
El Seque Artadi, Spanien

289,00 kr

Varens tilgængelighed

Afsendes om 1-2 hverdage
Vinens farve er intens og mørk med et rødviolet skær. Aromaen er sød, præget af lækre frugter og med en antydning af mynte. Smagen er ekstremt potent, idet den blander et højt syreindhold med frugtnoter og balancerede tanniner, som følges af en eftersmag af lakrids, mynte og anis.

Flere detaljer

Mere info
El Sequé er en af Artadis bedste vine, fremstillet på 100 % Monastrell-druer, der efter gæring lagres 12 måneder på franse egetræsfade.

Bodegas Artadi er en spansk topproducent af kvalitetsvine. De fungerede tidligere som et samarbejde af lokale vinbønder under navnet Coscheros Alaveses. Huset blev etableret i byen Laguardia i Jioja Alavesa i 1985. Huset klare mål er at hæve kvaliteten og udbrede kendskabet til dets vine. Artadi var det første vinhus i Spanien til at opdage vigtigheden af terroir, hvilket især kommer til udtryk i vinen El pison. Den meget omtalte El Pison vin har fået mellem 96 og 100 point i The Wine Advocate de sidste 6 årgange. Siden 1996 har Artadi også lavet vin i Alicante hvor fokus har været på Monastrell druen, og i Navarra hvor den største vægt er lagt på Grenache.
PRODUKTDETALJER
Reference

8411976113090

Land

Spanien

Alkoholprocent (% vol.)

14,5%

Indhold

75 cl

Område

Alicante

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

100% Monastrell

Konservering

Indeholder sulfitter

El Seque Artadi, Spanien Bodegas Artadi