Crystal Bay Shiraz, Australien

Vis stort billede
Crystal Bay Shiraz, Australien

74,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Padthaway er mest anerkendt for sine Shiraz vine, og derfor er denne Shiraz vin naturligvis også af bedste kvalitet. I næsen er denne vin inspireret af aromaer af blommer, sorte kirsebær og frisk peber. Vinen har desuden en cremet struktur samt en smag, som er domineret af frugtaromaer.

Flere detaljer

Mere info

Druerne er høstet ved optimal modenhed og gennemgået en lang gæring. Dette gøres fort trække god farve og intensitet ud af druerne. Efter endt gæring er vinen lagret for yderligere kompleksitet, inden den er blevet tappet.

Padthaway er beliggende i South Australia, på vejen fra Adelaide til Melbourne. Dette område er først blevet plantet til i 1960erne og med høj fokus på kvalitet. Dette har ført til, at nogen af Australiens bedste vine kommer fra denne kystnære region. Området er nabo til Coonawarra og i 1940 fandt man ud af, at Padthaways klima og jordbund minder meget om naboens. Derfra minder vinene her også meget om deres. Jordbunden er mest kendt for sit store indhold af limsten, der giver en god dræning i overfladen, og holder godt på de få vandresourcer i undergrunden.

PRODUKTDETALJER
Reference

5727510521713

Land

Australien

Alkoholprocent (% vol.)

14,5%

Område

Padthaway

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

100% Shiraz

Serveres ved

16-18 °C

Konservering

Indeholder sulfitter

Crystal Bay Shiraz, Australien Crystal Bay