Crystal Bay, Pinot Noir, King Valley, Australien

Vis stort billede
Crystal Bay, Pinot Noir, King Valley, Australien

74,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Crystal Bay Pinot Noir fremstår smuk og elegant rød i glasset. I duften mødes man af et væld af bær og fine florale hints. Smagen er frugtfyldt og meget klassisk for en Pinot Noir, her går noterne fra duften igen og støttes af en flot balance mellem syre og sødme. Crystal Bay Pinot Noir har en lang og vedvarende eftersmag med fint balancerede tanniner.

Flere detaljer

Mere info

King Valley, der strækker sig over 1800 ha, ligger i den nordøstlige del af delstaten Victoria i Australien, smukt omgivet af de australske alper. I King Valley er der blevet dyrket vin siden slutningen af 1800-tallet. I 1970 blev de første større etablerede vinfirmaer kendt, og siden har det kun taget fart. I dag er der mere end 70 vinerier i området, der alle leverer vine af særdeles høj kvalitet.

I den nordlige del af King Valley, hvorfra druerne til denne vin stammer, er klimaet præget af sommerens intense varme og vinterens kølige vinde. De fleste vinmarker ligger på områdets mange bakker og vender primært mod nord eller nordøst for at opnå optimal solpåvirkning.

Jordbunden i King Valley er præget af store forskelle, men et gennemgående lag af ler, god dræning og frodig jord er gældende for hele dalen. Regnfaldet er moderat og er sammen med de vekslende temperaturer og store temperaturforskelle mellem nat og dag gennem hele året med til at sikre druer, der har haft optimale forhold i deres modning og som dermed danner et ideelt grundlag for den endelige vin.

PRODUKTDETALJER
Reference

5727510522277

Land

Australien

Alkoholprocent (% vol.)

14,5%

Indhold

75 cl

Område

Victoria, King Valley

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

100% Pinot Noir

Serveres ved

16-18 °C

Velegnet til

Server gerne Crystal Bay Pinot Noir til en god bøf, bløde oste eller en vellavet pastaret.

Konservering

Indeholder sulfitter

Crystal Bay, Pinot Noir, King Valley, Australien Crystal Bay