Cortes de Cima Chaminé Tinto Vinho, Regional Alentejano, Portugal

Vis stort billede
Cortes de Cima Chaminé Tinto Vinho, Regional Alentejano, Portugal

179,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Denne vin er produceret af 40% Aragonez (også kaldet Tempranillo), 25% Syrah, 20% Touriga Nacional, 10% Alicante Bouschet og 5% Trincadeira druer, der er dyrket i Alentejo regionen i Portugal.

Vinen har udelukkende været lagret på ståltanke for at bibeholde så megen frugt som muligt. Det er en let-drikkelig tør vin med flot rød farve, delikat frugtduft, fyldig, men samtidig blød og rund frugtsmag, god struktur samt en lang og behagelig eftersmag.

Denne harmoniske og velafbalancerede vin er særdeles velegnet til svinekød, vildt, pastaretter, lette oksekødsretter samt ikke for kraftige oste. Vinen er ikke produceret med henlægning for øje og bør derfor drikkes, mens den er forholdsvis ung.

Flere detaljer

Mere info
Den familieejede vingård, Cortes de Cima, ligger tæt ved Vidigueira i Portugals Alentejo region, midt i mellem Lissabon, Algarve og Sevilla. Vingården, der har været i familiens eje siden 1988, råderover 400 hektar, hvoraf 140 hektar er beplantet med vin, 50 hektarmed oliventræer og de resterende hektar bruges til genplanting afkork, egetræer, fyr og johannesbrødtræer. Druerne vokser på skråningerne af det 400 meter høje Serra do Mendro bjerg og nyder godt af regionens mange solskinstimer og det varme og tørre klima, der bliver tempereret af den kølige brise fra Atlanterhavet. De ældste vine blev plantet i 1991, og det er en af disse marker, der har lagt navn til vingården. Cortes de Cimas filosofi er at lave vine, der er en fornøjelse at drikke, og så lægger de stor vægt på bæredygtighed og genbruger så mange materialer som muligt.
PRODUKTDETALJER
Reference

5603790003302

Land

Portugal

Alkoholprocent (% vol.)

13,5%

Indhold

75 cl

Område

Alentejo

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

40% Aragonez (også kaldet Tempranillo), 25% Syrah, 20% Touriga Nacional, 10% Alicante Bouschet, 5% Trincadeira

Serveres ved

16-18 °C

Anmeldelser

Guld ved Concours Mondial de Bruxelles

Velegnet til

Svinekød, vildt, pastaretter, lette oksekødsretter samt ikke for kraftige oste.

Konservering

Indeholder sulfitter

Cortes de Cima Chaminé Tinto Vinho, Regional Alentejano, Portugal