Cloudy Bay Pinot Noir, New Zealand, 2013

Vis stort billede
Cloudy Bay Pinot Noir, New Zealand, 2013

379,95 kr

Varens tilgængelighed

Afsendes om 1-2 hverdage

Cloudy Bay pinot Noir 2011, har en intens rød farve. Den har en kompleks duft af jordbær, jordens svampe og røg. Smagen er fint afbalanceret mellem de røde druers kraftige base, og deres silkebløde top. En diskret kalket tekstur og fin grynet tanniner, indikere at dette er en vin, som vil udvikle sig skønt i flasken over de næste 7-8 år.

Flere detaljer

Mere info

Cloudy Bay Vingården blev etableret i 1985 i Wairau Valley, Marlborough. Vingården fik sit navn efter bugten i den østlige udkant af Wairau Valley, som blev navngivet af Kaptajn Cook på sin rejse til New Zealand i 1770. Innovation, ekstrem opmærksomhed på detajer og regionalt udtryk, er grundstenene i Cloudy Bay vingårdens produktion.

Regionen er unik i sin kølighed og de maritime omgivelser, og nyder de længste solskins timer i hele New Zealand. De Primære vinsorter der produceres er Sauvignon Blanc, Chardonnay og Pinot Noir, dertil komme mindre produktioner af Gewurztraminer, Riesling og Pinot Gris.

Vinen er plukket direkte i åbne rustfri ståltanke, og forgæret koldt i flere dage. Gæringen foregår ved hjælp at naturligt forekommende gær. Efter en periode på ca. 3 uger, bliver druerne let presset og hældes på fade af fransk eg. Vinen er klaret med æggehvide inden flaskning.

PRODUKTDETALJER
Reference

9418408080011

Land

New Zealand

Alkoholprocent (% vol.)

14,1%

Område

Wairau Valley, Marlborough

Årgang

2013

Druesorter

100% Pinot Noir

Konservering

Indeholder sulfitter

Cloudy Bay Pinot Noir, New Zealand, 2013 Cloudy Bay