Chateau Maison Blanche, Médoc Cru Bourgeoise, Frankrig, 2009

Vis stort billede Tilføj
Chateau Maison Blanche, Médoc Cru Bourgeoise, Frankrig, 2009

149,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Château Maison Blanche fremstår flot tæt i glasset med kompakt duft af solbær, figner og et krydret element fra fadlagringen. Smagen er balanceret med bløde saftige tanniner og stor frugtkoncentration. Der udvikler sig herlige dybe noter af læder og anis i glasset. Vinen er en god ledsager til oksekød eller et udvalg af franske oste.

Flere detaljer

Mere info
Château Maison Blanche. Topklasse Cru Bourgeois fra den allerede legendariske årgang 2009. Château Maison Blanche har fået hele 91 point hos Wine Spectator og denne vin er fantastisk flot balanceret og en perfekt eksponent for Bordeaux distriktet.

Området og producenten: Médoc distriktet ligger nord for Pauillac og Saint Estèphe. Klimaet er præget af Atlanterhavets nærhed, hvilket køler markerne i vækstperioden. Jordbunden er limsten med en smule ler, som giver god grobund for slottets beplantning af 80% Merlot og 20% Cabernet Sauvignon.

Château Maison Blanche råder over 28 hektar vinmarker og blev i 1998 købt af Patrick Bouey, der straks iværksatte en grundig renovering, så slottet i dag fremstår topmoderne. Vinmarkerne bindes op efter de bedste principper og vinifikationen i kælderen er på absolut topplan.

Vinen: Druerne bringes til vineriet, hvor hver enkelt parcel vinificeres separat. Efter endt gæring på ståltanke, lagres vinen i 12 måneder på egetræsfade, inden aftapning finder sted på slottet. 2009 årgangen er en stor vin, der har potentiale til at ligge op til 12 år fra høståret under optimale betingelser. Takket være den store modenhed i frugten kan vinen også drikkes yngre, dog anbefaler vi dekantering i god tid inden servering.
PRODUKTDETALJER
Reference

3295890158505

Land

Frankrig

Alkoholprocent (% vol.)

0,14

Indhold

75 cl

Område

Bordeaux

Årgang

2009

Druesorter

80% Merlot og 20% Cabernet Sauvignon

Konservering

Indeholder sulfitter

Chateau Maison Blanche, Médoc Cru Bourgeoise, Frankrig, 2009