Cesari Valpolicella Classico, Italien

Vis stort billede Tilføj
Cesari Valpolicella Classico, Italien

79,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Med duften af modne bær og krydderier, en tør og harmonisk smag med fin balance mellem syre og frugt, er Cesari´s Valpolicella Classico en elegant vin med en flot, klar rubinrød farve.

Flere detaljer

Mere info

Cesari er et stolt familieforetagende, der dyrker traditionen med, at gå nænsomt til værks, finpudse og forædle, inden man lader nye produkter se dagens lys. Sortimentet, der udspringer af klassikere som Amarone, Valpolicella, Bardolino og Soave, har efterhånden fået følgeskab af eksempelvis Pinot Grigio, Chardonnay, Merlot og Cabernet i takt med de har vist sig, at kunne leve op til Cesari familiens høje kvalitetskrav.

I dag omfatter vinmarkerne 100 hektar mod de 40 man startede op med og man bruger kun egne druer, samt druer fra samarbejdende vinmagere, der udelukkende har solgt til Cesari siden 1960'erne. Cesari råder over to store domiciler, hvoraf det gamle ligger i S. Pietro, mens det nye i Cavaion Veronese indeholder kældre med optimale faciliteter, hvor vinene produceres, lagres og tappes under nøjagtig kontrol.

Cesari er blandt andet blevet kåret til "Italian Wine Producer of the Year" på The International Wine & Spirit Competition 2004 og 2006.Valpolicella området, der er beliggende lige nord for Verona, er begunstiget med et fantastisk mikroklima, som giver vinstokkene ideelle vækstbetingelser. Her vokser både vinstokke i det flade land, men også på skråningerne i op til 400 meters højde. Druerne til denne herlige Valpolicella Classico er hentet i de fire kommuner Negrar, Marano di Valpolicella, Sant' Ambrogio og San Pieto in Cariano.

PRODUKTDETALJER
Reference

8000834307001

Land

Italien

Alkoholprocent (% vol.)

12,5%

Område

S. Pietro og Cavaion Veronese

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

Corvina, Molinara, Rondinella

Velegnet til

Meget velegnet til kød-, pasta-, grillretter og diverse oste.

Konservering

Indeholder sulfitter

Cesari Valpolicella Classico, Italien Cesari S.p.A. Italy