Cesari Ripasso Mara, Italien

Vis stort billede Tilføj
Cesari Ripasso Mara, Italien

139,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Mara Ripasso er en utrolig spændende vin, der på grund af fremstillingsmetoden (se detaljer) bliver en kraftigere version af en Valpolicella Amarone.

Flere detaljer

Mere info

Cesari er et stolt familieforetagende, der dyrker traditionen med, at gå nænsomt til værks, finpudse og forædle, inden man lader nye produkter se dagens lys. Sortimentet, der udspringer af klassikere som Amarone, Valpolicella, Bardolino og Soave, har efterhånden fået følgeskab af eksempelvis Pinot Grigio, Chardonnay, Merlot og Cabernet i takt med de har vist sig, at kunne leve op til Cesari familiens høje kvalitetskrav.

Valpolicella området, der er beliggende lige nord for Verona, er begunstiget med et fantastisk mikroklima, som giver vinstokkene ideelle vækstbetingelser. Her vokser både vinstokke i det flade land, men også på skråningerne i op til 400 meters højde. Vin af druerne fra den bedste del af området, betegnes som Classico. Valpolicella er kendt for deres lette og friske vine.

Ripasso er en fremstillingsmetode, der betyder den lagres på brugte fade fra Amarone produktionen. I bunden af disse fade ligger restsukker, samt en meget koncentreret most. Dette er med til at starte en voldsom gæring i den nye unge vin, som gør vinen når en alkoholprocent på min. 12,5 og bliver en kraftigere udgave af den første produceret vin.

PRODUKTDETALJER
Reference

8000834312005

Land

Italien

Alkoholprocent (% vol.)

13,5%

Område

S. Pietro og Cavaion Veronese

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

Corvina, Rondinella, Molinara

Velegnet til

Kan med fordel nydes til sammenkogte retter, vildt, kød og ost.

Konservering

Indeholder sulfitter

Cesari Ripasso Mara, Italien Cesari S.p.A. Italy