Cesari Il Bosco Amarone, Italien, 2008

Vis stort billede
Cesari Il Bosco Amarone, Italien, 2008

369,95 kr

Varens tilgængelighed

Afsendes om 3-5 hverdage

Sidste varer på lager.

Vinen er så dybrød, at den nærmere sig de lilla farvetoner. Med en skøn duft af kirsebær, kakao, mandler og krydderier, bliver den fyldige smag varm og fløjlsblød, der gør vinen kompleks, delikat og elegant.

Flere detaljer

Mere info

Cesari er et stolt familieforetagende, der dyrker traditionen med, at gå nænsomt til værks, finpudse og forædle, inden man lader nye produkter se dagens lys. Sortimentet, der udspringer af klassikere som Amarone, Valpolicella, Bardolino og Soave, har efterhånden fået følgeskab af eksempelvis Pinot Grigio, Chardonnay, Merlot og Cabernet i takt med de har vist sig, at kunne leve op til Cesari familiens høje kvalitetskrav.

I dag omfatter vinmarkerne 100 hektar mod de 40 man startede op med og man bruger kun egne druer, samt druer fra samarbejdende vinmagere, der udelukkende har solgt til Cesari siden 1960'erne. Cesari råder over to store domiciler, hvoraf det gamle ligger i S. Pietro, mens det nye i Cavaion Veronese indeholder kældre med optimale faciliteter, hvor vinene produceres, lagres og tappes under nøjagtig kontrol.

Amarone bliver fremstillet ved en helt speciel metode kaldet appassimento.Druerne bliver tørret på velventilerede måtter i 4-5 måneder efter høsten. Herved fordamper vandet i druerne og de bliver næsten som små rosiner. Når disse druer presses i februar måned, giver det en meget koncentreret druemost, der efter endt gæring, ender med en alkoholprocent på 14-16 alkohol.

PRODUKTDETALJER
Reference

8000834311008

Land

Italien

Alkoholprocent (% vol.)

15,5%

Område

S. Pietro og Cavaion Veronese

Årgang

2008

Druesorter

80 % Corvina, 20 % Rondinella

Serveres ved

18 °C

Velegnet til

Perfekt til kraftige kødretter, som vildt, oksekød og lam.

Konservering

Indeholder sulfitter

Cesari Il Bosco Amarone, Italien, 2008 Cesari S.p.A. Italy