Cesari Farina Montepulciano d'’Abruzzo, Italien

Vis stort billede Tilføj
Cesari Farina Montepulciano d'’Abruzzo, Italien

49,95 kr

Varens tilgængelighed

Varen føres ikke længere

Rødvin af håndplukkede Montepulciano-druer fra den italienske region Abruzzo. Flot klar granatrød farve, og en fin struktur med dens urteagtige aroma, som inkluderer små frugter, kanel og nelliker. Vinen er meget blød i smagen. Vinen er fremragende til rødt kød og fjerkræ, og den er ligeledes velegnet til modne oste.

Flere detaljer

Mere info

Cesari er et stolt familieforetagende, der i bogstaveligste forstand har dyrket traditionen om at gå nænsomt til værks, finpudse og forædle, inden man har ladet nye produkter se dagens lys. Sortimentet, der udspringer af klassikere som Amarone, Valpolicella, Bardolino og Soave, har efterhånden fået følgeskab af eksempelvis Pinot Grigio, Chardonnay, Merlot og Cabernet i takt med, at de har vist sig at kunne leve op til Cesari familiens høje kvalitetskrav. I dag omfatter vinmarkerne 100 hektar mod de 40, som man startede op med, og man benytter kun egne druer, samt druer fra samarbejdende vinmagere, der udelukkende har solgt til Cesari siden 1960'erne.

Cesari råder over to store domiciler, hvoraf det gamle ligger i S. Pietro, mens det nye i Cavaion Veronese indeholder kældre med optimale faciliteter, hvor vinene produceres, lagres og tappes under minutiøs kontrol. Cesari er blandt andet blevet kåret til "Italian Wine Producer of the Year" på The International Wine & Spirit Competition 2004 og 2006.

PRODUKTDETALJER
Reference

8000834322172

Land

Italien

Alkoholprocent (% vol.)

12%

Indhold

75 cl

Område

Abruzzo

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

100% Montepulciano

Serveres ved

16-18 °C

Velegnet til

Rødt kød og fjerkræ, modne oste.

Konservering

Indeholder sulfitter

Cesari Farina Montepulciano d'’Abruzzo, Italien Cesari S.p.A. Italy