Cesari Bardolino Classico, Italien

Vis stort billede
Cesari Bardolino Classico, Italien

69,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Denne rødvin er ukompliceret og let, hvilket gør den velegnet til at blive drukket ung. Vinen har en fin frugtduft, en klar og rubinrød farve med en tør, delikat og livlig smag.

Flere detaljer

Mere info

Cesari er et stolt familieforetagende, der dyrker traditionen med, at gå nænsomt til værks, finpudse og forædle, inden man lader nye produkter se dagens lys. Sortimentet, der udspringer af klassikere som Amarone, Valpolicella, Bardolino og Soave, har efterhånden fået følgeskab af eksempelvis Pinot Grigio, Chardonnay, Merlot og Cabernet i takt med de har vist sig, at kunne leve op til Cesari familiens høje kvalitetskrav.

I dag omfatter vinmarkerne 100 hektar mod de 40 man startede op med og man bruger kun egne druer, samt druer fra samarbejdende vinmagere, der udelukkende har solgt til Cesari siden 1960'erne. Cesari råder over to store domiciler, hvoraf det gamle ligger i S. Pietro, mens det nye i Cavaion Veronese indeholder kældre med optimale faciliteter, hvor vinene produceres, lagres og tappes under nøjagtig kontrol.

PRODUKTDETALJER
Reference

8000834308008

Land

Italien

Alkoholprocent (% vol.)

12%

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

Rondinella, Molinara, Corvina, Negrar, Rossignola

Serveres ved

16 °C

Velegnet til

Særdeles velegnet til lyst kød, pasta og mild ost.

Konservering

Indeholder sulfitter

Cesari Bardolino Classico, Italien Cesari S.p.A. Italy