Cantina del Nebbiolo Piemonte Rosso DOC, Italien

Vis stort billede
Cantina del Nebbiolo Piemonte Rosso DOC, Italien, 2014

79,95 kr

Varens tilgængelighed

Afsendes om 3-5 hverdage

Sidste varer på lager.

Farven er rubinrød. Duft: Delikat og frugtrig med noter af modne røde bær. Smag: Elegant, blid syre og tannin, medium fyldig og med gentagelse af duftens noter.

Flere detaljer

Mere info

Blid presning af drueklaserne. Herefter mosten opblødes mosten på druekvaset i ca. 8 dage og der igangsættes traditionel gæring på temperaturregulerede ståltanke og herefter malolaktisk gæring. Herefter omstikkes til andet stålfad, hvor den lagrer i min. 6md og aftappes herefter på flasker, hvor den modner i min. 6 md inden salg.

Stort veldrevet kooperativ, der etableredes i 1901 og blev reorganiseret i 1959. I dag er der 175 medlemmer, der i alt dyrker vin fra vinstokke på 235 ha jord. Fra dette cooperativ møder vi hele viften af hvad Piemonte, som vinregion er blevet så kendt og berømt for: Bløde Barberavine til med agressive Barolo og Barbaresco. På de hvide finder vi også den brede palette: sprøde Arneis til fine og delikate Favorita. Der investeres kontinuerligt i hardware i vinkælderen, således man altid er i forreste række mht. at have det bedste grundlag for at producere vine af bedste kvalitet. Herudover byder Cantina del Nebbiolo på en pris/kvalitets ratio, der klart er i forbrugerens favør. Fremdriften ses også i, at der efterhånden høstes flere og flere anerkendelser ude i den store vinverden af Ratings. Senest topkarakteren 3 hjerter hos tyske Merum for enkeltmarks-Barbaresco'en Meruzzano.

PRODUKTDETALJER
Reference

8014384000275

Land

Italien

Alkoholprocent (% vol.)

13%

Indhold

75 cl

Område

Piemonte

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

50% Barbera og 50% Dolcetto

Serveres ved

18 °C

Velegnet til

Antipasti, charcuteri og lyst kød.

Konservering

Indeholder sulfitter

Cantina del Nebbiolo Piemonte Rosso DOC, Italien Cantina del Nebbiolo