Buio Buio Isola dei Nuraghi IGT, Italien

Vis stort billede Tilføj
Buio Buio Isola dei Nuraghi IGT, Italien

244,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Farven er dyb rubinrød. Duften intens og kompleks med noter af frisk rød frugt, balsamico samt blomster og krydderinoter. Smagen er righoldig, fyldig med bløde tanniner herover gentages duftnoterne også i smagen.

Flere detaljer

Mere info

Høstes ultimo september/primo oktober. Mosten macererer 10-12 dage på druekvaset ved 26-28 graders varme. Efter malolaktisk gæring overføres vinen til barriques-fade (2. og 3. passage), hvor den lagrer i 10 md. Herefter aftappes, således vinen modner min. 4 mdr. inden den frigives til salg.

Cantina Mesa er en af Sardiniens absolut førende fortolkere af de berømte lokale druer: Carignano, Cannonau og vermentino. Senest dokumenteret ved 3 Glas i Gambero Rosso 2013 og hele 3 sølvmedaljer ved Decanter 2013. Mesa, der råder over 70 ha vinmarker, etableredes i slutningen af 90?erne af en berømt italiensk bladudgiver: Gavino Sanna. Det er således med raketfart, at vinene herfra har nået kæmpe international anerkendelse.

Til at sikre sin position som en af de førende producenter på Sardinien, rådes der over en top-tunet cantina på hele 5000 kvm. Hermed er Mesa helt fremme på udstyr, produktionsstyring og lagerkapaciteter, som år efter år byder på omend endnu højere kvalitativ formåen! Mesa betyder på sardisk: spisebord, hvilket er netop symbolikken i Mesa's grundfilosofi. Enkle, men store og delikate oplevelser ved spisebordet.

PRODUKTDETALJER
Reference

8033622330080

Land

Italien

Alkoholprocent (% vol.)

14,5%

Indhold

75 cl

Område

Sardegna

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

Carignano di Sulcis

Serveres ved

18 °C

Velegnet til

Vildt, rødt kød, fuldmodne oste og hygge.

Konservering

Indeholder sulfitter

Buio Buio Isola dei Nuraghi IGT, Italien Cantina Mesa