Bodegas Borsao Crianza, Borja, Spanien

Vis stort billede
Bodegas Borsao Crianza, Borja, Spanien

149,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Elegant rubin- og granatfarvet rødvin med aroma af vanille med intense frugtagtige toner og bløde tanniner, der stammer fra træet. Crianza har en lang, behagelig og meget harmonisk eftersmag, perfekt struktureret og fyldig. Vi anbefaler at nyde vinen ved ca. 17 grader.

Druerne til denne vin kommer fra vinstokke, der har en alder på mellem 20 og 40 år, dyrket i en højde af 500-700 meter, på stenet jord med ler og kalksten. Efter høsten bliver drueren fermenteret i rustfri ståltanke ved en kontrolleret temperatur på ca. 24-28 grader med en max-temperatur på 32 grader. Maceration sker i løbet af 15 dage. Vinen lagres herefter i 10 måneder på franske egetræsfade (90%) og amerikanske egetræfade (10%).

Flere detaljer

Mere info

Bodegas Borsao blev grundlagt i 1958 som drueproducent, men kom først på markedet med egne vine i 2001. Moncayo-bjergene giver med deres bløde, kuperede terræn de bedste betingelser for druedyrkning, specielt Garnacha der traditionen tro udgør 70% af områdets drueproduktion. Nye druetyper som Syrah, Tempranilla, Merlot og Cabernet Sauvignon har med tiden også fået slået rødder i den hårde, tørre og stenholdige jord. Bakkerne er med til at beskytte vinmarkerne, der ligger mellem 400 til 700 meter over havets overflade.

Bodegas Borsao tror på at en god vin "fødes" i vinmarken og de er derfor meget omhyggelige med at høste på det helt rigtige tidspunkt. Ikke for tidligt, da det vil give stramme og snerpende vine, og ikke for sent, da vinene så vil blive slappe og i bedste fald marmeladeagtige. Når druerne er høstet, gennemgår de en ekstra kvalitetskontrol inden de bliver sendt ind i vineriet. Vinhuset følger løbende med i den teknologiske udvikling for at efterstræbe den bedst mulige kvalitet og i vineriet styres den rette temperatur i gæringstankene derfor elektronisk.

PRODUKTDETALJER
Reference

8412423120487

Land

Spanien

Alkoholprocent (% vol.)

15%

Indhold

75 cl

Område

Borja

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

60% Grenache, 20% Merlot, 20% Tempranillo

Serveres ved

17 °C

Konservering

Indeholder sulfitter

Bodegas Borsao Crianza, Borja, Spanien Bodegas Borsao