Bodegas Borsao Barrica, Campo de Borja, Spanien

Vis stort billede
Bodegas Borsao Barrica, Campo de Borja, Spanien

99,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Sallings julevin 2016. Årets julevin har en flot kirsebærrød farve som både er intens og levende. Aromaerne består af moden frugt og krydderier med antydninger af nyt træ. Stukturen i munden er levende og velsmagende.
Druerne til Borsao Bole kommer fra vinmarker med en alder på 15 til 30 år for Grenache og 10 år for Syrah, der begge dyrkes på stenet jord med ler og kalksten. Maceration i 3-4 dage og i alt mellem 12-15 dage. Separat gæring af hver druesort i rustfri ståltanke ved en kontrolleret temperatur på mellem 22 - 26 grader. Lagres i 3 måneder i franske egetræsfade.

Flere detaljer

Mere info

Om Vinhuset:

Bodegas Borsao blev grundlagt i 1958 som drueproducent, men kom først på markedet med egne vine i 2001. Moncayo-bjergene giver med deres bløde, kuperede terræn de bedste betingelser for druedyrkning, specielt Garnacha der traditionen tro udgør 70% af områdets drueproduktion. Nye druetyper som Syrah, Tempranilla, Merlot og Cabernet Sauvignon har med tiden også fået slået rødder i den hårde, tørre og stenholdige jord. Bakkerne er med til at beskytte vinmarkerne, der ligger mellem 400 til 700 meter over havets overflade.

Bodegas Borsao tror på at en god vin "fødes" i vinmarken og de er derfor meget omhyggelige med at høste på det helt rigtige tidspunkt. Ikke for tidligt, da det vil give stramme og snerpende vine, og ikke for sent, da vinene så vil blive slappe og i bedste fald marmeladeagtige. Når druerne er høstet, gennemgår de en ekstra kvalitetskontrol inden de bliver sendt ind i vineriet. Vinhuset følger løbende med i den teknologiske udvikling for at efterstræbe den bedst mulige kvalitet og i vineriet styres den rette temperatur i gæringstankene derfor elektronisk.

PRODUKTDETALJER
Reference

8412423120999

Land

Spanien

Alkoholprocent (% vol.)

15%

Indhold

75 cl

Område

Campo de Borja

Årgang

Årgang kan variere

Druesorter

60% Grenache, 30% Syrah

Serveres ved

16 °C

Anmeldelser

5 stjerner i Ekstra Bladet, Thomas Rydberg, Januar 2016

Velegnet til

Okse- og kalvekød

Konservering

Indeholder sulfitter

Bodegas Borsao Barrica, Campo de Borja, Spanien Bodegas Borsao